Stay connected kay? ^^

Le Biodata :)

Hai hai hai :D

Credit to Google

I am a part-time blogger and also a newbie in Youtubing.. kinda new Youtuber..

Since korang dah menjejakkan kaki ke halaman ini mesti korang ada sumthing yang korang curious kan?

Betul tak? Betul tak? Hihihi

Nama penuh: Lim Yun Sing (Panggil je Yun Sing.. takyah dok formal sangat wiwiwi)

Yun Sing.. macam nama Cina je.. (haha yang ni selalu orang kata bila PM facebook.. yes, I'm Chinese xD)

Yun Sing ni laki ke pompuan? (Ni soalan kedua femes dalam alam maya ni..)
[Taknak bagitau dulu sebab banyak orang yang terfigure it out kat bahagian sekolah tuh]

Ok.. umur berapa pula? Kita sebaya ke? Sama umur ke? Nak panggil kak ke? Adik ke? Ni baby baru lahir uwaa uwaa ke? Ke kanak-kanak riang Ribena? Ke pelajar lagi?..

Ok.. hop! Ye.. pelajar lagi.. lahir pada 11 Julai 1999 *Mangsa PT3 first batch* (Cepat-cepat potong sebelum korang sempat ke tahap yang menyebabkan Yun Sing jadi semakin tua.. uwaa.. haha)

Ni duduk kat mane ye?

Hohoho Yun Sing orang Penang.. siapa lagi org Penang? Habaq mai sat bhuahahaha..

Pendidikan:
  1. Sekolah Kebangsaan Batu Lanchang (SKBL) [2006-2011]
  2. Sekolah Menengah Kebangsaan (Perempuan) St. George (SMKPSG) [2012-sekarang]
Nak kenal? Hehe.. boleh je.. nampak tak ikon-ikon comel bawah banner gerak-gerak tu? Tak nampak? Scroll atas sikit.. haa.. jumpa? Klik je mana-mana yang korang suka ye..

Eh? Nak kenal tapi tak mau tunjuk diri?

Nah.. Ask.fm.. boleh tanya anonymously.. Enjoy~


Apa?! Nak gambar?


Nah =P

Nice to meet ya.. bahbye ^^v

Nota kaki: YER! Yun Sing perasan.. haha

#updated biodata 2nd level#

#2 September 2014#

40 ulasan:

  1. yaii...gambar last tu yang paling best..hahaha..tabik dengan u la, budak cina tapi tulis blog dalam bm..memang unik..bnyk kawan saya cina yang ada blog tapi tulis dalam chinese or english..tp ramai juga yang rojak..hehe..happy blogging..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha.. Saya la tu, rojak.. hehehe.. Happy blogging too :)

      Padam
  2. happy blogging ! wahhh bufday bulan 7 juga. hoyehhh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Happy blogging too :) Akak ni birthday bulan 7 gak ke? :)

      Padam
  3. gambar....opocot! tekejot.. :P

    BalasPadam
  4. tahun lpas fieqa sek dkt st.george pmpn , form6 .. tp tak lama sbb msuk poli .. selamat berkenalan .. ! :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aww.. really? Seronok tak? :D *krik* hahaha~ Selamat berkenalan jugak ^_^

      Padam
  5. Tabiklah dengan kamu..:) salam berkenalan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. *Tabik balik* toing toing~ nice to meet you too ^^ *ceh* haha.. *gosok gigi*

      Padam
  6. ni haooo maa!! peaceee yoo.. samalah kita.. taip dalam malay.. hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. ni hao ! :D ^^v Akhirnya saya jumpa orang yang sama dengan saya ^^ Hihihi

      Padam
  7. waw.. hehe kamu tua sebulan sebelas hari daripada saya...

    BalasPadam
  8. budak cina taip malay.. baruuu tahu u cina.. hehe selamat bkenalan ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bhuahahahahaha baru tau ye? Selamat berkanalan gak ^^

      Padam
  9. Ni hao ma! Okay tu je wawa tau dalam bahasa cina. Ni first time tau wawa jumpa blogger cina tapi tulis dalam bahasa melayu. Daebak!! Hehe. Wawa fikir jugak ni nama Yun Sing ni lelaki ke perempuan. Sebab tu bila buka je blog awak, kita cari biodata awak. bila nampak sekolah menengah kebangsaan (perempuan) terus tau ni mesti pretty girl! Selamat berkenalan dari wawa ^^ http://wawaabdulhadi.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ni hao.. ni hao ^^ Bhuahahaha.. macam nama laki ke..? Hmm.. boleh laa :P Eh eh eh.. (kembang hahaha) Selamat berkenalan juga ^^ Thanks ye :D

      Padam
  10. haha .. nice to know u :D

    BalasPadam
  11. chinese girl.. tapi bm macam hebat ja dari I yg malay ni.. hehehe.. nice knowing u ~~

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha.. taklah.. rojak je ^^v Nice to know you too :D

      Padam
  12. Oooo chinese girl kaa...
    Hehehehe nice to meet you..

    BalasPadam
  13. Hi Yun Sing! Nice to knowing you. Kalau tak baca bio ni mmg tak tau Yun Sing mmg Chinese.he he. Btw, my mil is Chinese, my hubby is half chinese..so look like we have somethg in common walaupun tak sepenuhnya.. happy blogging! ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hai..Nice to know you too :) Haha.. ok that's good ;) Happy blogging too ^_^

      Padam
  14. Ok. That's so cool. Selamat berkenalan. Kena panggil mei mei lah ni. Boleh tak? :D
    Saya ingat Yun Sing tu nickname hihi
    Tak silap sekolah Yun Sing is one of the finest school (non-boarding school) in Penang :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha selamat berkenalan ;) Panggil jelah ^^ Ya.. yeke? Tenkiu :)

      Padam
  15. Lorh! chinese...igtkn yung sing tu nme samaran jek..hehe..
    btw nice to meet you :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe memang nama betul Yun Sing kak :)

      Padam
  16. Hye..salam perkenalan.:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hai ^^ Salam perkenalan gak..

      Padam
  17. Terbaik yun sing baru taw biodata dia... Gadis chinese pndai tulis.malay wow

    BalasPadam
  18. Boleh berkawan di sini.. Salam perkenalan ;-)

    BalasPadam
  19. kita sebaya!! tapi awak lagi tua xp saya 13 julai 1999 HAHAHAHAHA

    BalasPadam
    Balasan
    1. Eh ye la.. hahaha nice to know you dan good luck SPM :p

      Padam
  20. Salam Cik,

    Saya Syahmi dari http://hidup.my/ dan ingin menjemput untuk review
    laman web kami. Kami sangat hargai jika Cik boleh review laman web kami.
    Cik boleh hubungi saya dengan maklumat di bawah.

    Terima Kasih.

    Syahmi
    syahmiruhaizat@gmail.com
    +6011-15359165

    BalasPadam