Stay connected kay? ^^

11 Februari 2014

Ask.fm

Hello. This is a scheduled post :) Perkara ini berlaku pada hari post ini ditaip iaitu pada Ahad, 9 Februari 2014 pada pukul 6.39 petang.. *LOL formal pulak*

Setelah sekian lama Ask.fm diabaikan sebab takde orang nak tanya *sedih*, tadi buka balik secara tidak sengaja.. wow.. 6 questions ^^

Bila nak jawab tuh terharu tahap giler kentang semua.. *haha* Terharu beb.. Cer tengok gambar nih..


Especially first question tuh.. Ingatkan takde orang nak baca :P Semua grandmather-grandmather story-mory saya *LOLZ* Tankiu for support everyone ;)

3 ulasan:

  1. Never know about ask.fm....

    Btw, r u chinese?ur malay is gud...

    BalasPadam
  2. Wah teringin nak join ask fm juga lah mcm ni

    BalasPadam