Stay connected kay? ^^

09 Disember 2014

Shopping RM1212 di Lazada Malaysia [Contest]

Blogger-Contest

Lazada Malaysia akan mengadakan Online Revolution Lazada pada 12 December 2014 iaitu 12 hari sebelum perayaan Krismas. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 24 jam. Dapatkan apa yang anda inginkan musim cuti ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen, barangan rumah, alat permainan dan peralatan sukan.

Dah baca kenyataan di atas? Excited?! Sudah semestinya, kan? Siapa terlepas 11 November? Jangan risau! 12 Disember kan ada...

Sudah siapkan wishlist anda? Belum? Cepat siapkan sebelum terlambat!!

Apa yang ada dalam wishlist Yun Sing?

Pineng PN-933 10000mAH Powerbank Yellow


RM46.00
RM169.00 (Jimat 73%)

Susah kalau keluar rumah tak ada powerbank. Dahlah 10000mAH punya beratus! Dekat Lazada hanya RM46.00.. Warna kuning pula tu.. memang tak boleh attempt guna warna kuning.. :3

MAXELL SMS-10 WITH MICROPHONE SPECTRUM HEADPHONE - BLUE


RM66.50
RM70.00 (Jimat 5%)

Boleh guna kalau nak tengok movie masa niece tidur. Boleh video call dengan berjaya juga ^^"

(IMPORT) Fujifilm Instax mini 8 Yellow (Local Supplier Warranty)



RM189.00
RM399.00 (Jimat 53%)

Ini memang dah lama diidamkan. Entahlah kenapa. Style kot. Seperti biasa.. warna kuning.. (heh)

Polar FT7M Fitness Watch with Heart Rate Monitor Black Silver


RM429.00
RM499.00 (Jimat 14%)

Suka sangat sukan especially jogging dan larian balapan (haha POYO). Berguna tuuuu :D

Fender FA-100 Acoustic Guitar with Gig Bag


RM440.00
RM518.00 (Jimat 15%)

Nak belajar main guitar. Ilmu pelita hidup. (takleh blah)

Beli lima barang ni hanya RM1170.50! Apa?! Ya! Jom, shop till you drop! ^^v

10 ulasan:

  1. All the best, Yun Sing. Akak suka Instax Miniu tu..
    From FAMF Tower

    BalasPadam
  2. fuh... ini betul kaki shoping nih hahaha

    BalasPadam
  3. wah2 ada sales la ni ye..hihi ;p

    BalasPadam
  4. Uih..kelabu mata tengok harga murah murah hee

    BalasPadam
  5. Uih..kelabu mata tengok harga murah murah hee

    BalasPadam
  6. best nyeeee...!!! sangat murahhh

    BalasPadam