Stay connected kay? ^^

01 Ogos 2015

Top Commentors Julai


Senarai di atas merupakan Top Komentar bagi bulan Julai. Terima kasih atas sokongan anda. Silalah terjah mereka ya.. Tekan banner/screenshot untuk ke blog.




2. 
2. paridah (15)

karya ku : paridah ishak

3. Dunia Zumal (4)


4. el (4)



Kasihku Amani

6. Cik Kyra (2)

Go Go Healthy Everyone!

7. anajingga (2)

anajingga

8. Urnus Chua (1)






Blog-blog di atas akan diletakkan dalam bloglist selama sebulan. Top 3 bloggers dalam list ini, tolong hantarkan alamat ke facebook page ini atau email ke yunsing1@hotmail.com, nak bagi something :3 Bulan ini rajin sikit.. 

24 ulasan:

  1. tahniah buat mereka semua.. :D

    BalasPadam
  2. terima kasih yun sing tersenarai juga...

    BalasPadam
  3. Wah, nama sy ada jugak yer ^-^

    BalasPadam
  4. Singgah sini dik....wahh....tahniah kepada semuanya..

    BalasPadam
  5. busynya banyak blog tak sempat singgah..

    BalasPadam
  6. Hebat-hebat..... Dasat betul kak Sya...

    BalasPadam
  7. haaa ada pun nama el naik tuk top komentar ekekeke
    tahniah semua
    #kipidap yunsing :)

    BalasPadam
  8. nmpk muncung itik.. hihi
    tahniah semua

    BalasPadam
  9. tahniah pada yang tersenarai

    BalasPadam
  10. nama says tak ada kesiannya

    BalasPadam
  11. lama tak jenguk adik bongsu ni..
    memang harapan lew nama akak nak ada dalam list.. hehe..

    BalasPadam
  12. Yeah!!! Tersenarai walaupun komen x bnyk..

    BalasPadam
  13. Eh ada gak nama kak ekin

    BalasPadam
  14. Tahniah untuk mereka2 yang rajin bw & jadi tp komentar ni :)

    #BU

    BalasPadam
  15. hai adik Yunsing.. akak dtang lagi.. hehe..
    tudia memang xde nama akak la kan dalam list ngeh2..

    BalasPadam
  16. tahniah kt semua top commentars :)

    BalasPadam
  17. mereka mmh rajin...antara mereka tu adalah top komentar di blog sis JM tau

    BalasPadam