Stay connected kay? ^^

21 Mei 2018

Mystery Giveaway by Flavnesz


KLIK BANNER UNTUK JOIN GA NI

Pandangan pertama tentang blog :

Sy dalam keadaan yang sangat stim masa masuk dalam blog. Mata baca saja ayat giveaway tanpa fikir apa-apa. Tengah-tengah ikut syarat GA, dengan malasnya nak highlight, right-click dan copy tapi takleh. So, first impression : no copy cats :3

9 ulasan:

  1. Hahahahaha thats funny tho xD

    BalasPadam
  2. Good luck!
    Semoga murah rezeki :D

    BalasPadam
  3. Haha..takpelah stim pun, tapi mampu jugak join. Saya dah lama tak join giveaway ni. Goodluck ye YS :)

    BalasPadam
  4. I laughed a bit at the stim part.. haha.. Well yes I disabled highlight due to the high privacy content esp on the poetry that I wrote.. huhu.. But anyways, thank you so much for joining.. :D

    BalasPadam
  5. hahahaha stim terus. goodluck tau

    BalasPadam
  6. So funny hahaha apa-apa pun good luck

    BalasPadam