Stay connected kay? ^^

13 November 2018

GIVEAWAY BUKU by budakvanilla

KLIK BANNER UNTUK KE ENTRI GIVEAWAY

Sy join lg satu Giveaway harini. Ni yang excited sebab hadiah giveaway ni buku. Kalau ditanya bagaimana terjebak dengan buku ni memang sy blur kejap la. "Eh sejak bila sy mula membaca ya?" Macam hilang ingatan pula. Tapi yang pastinya, sy dah mula suka membaca ni sejak sekolah rendah lagi, setiap bulan duk beli majalah Kuntum. Tapi kalau baca novel sy dh terjebak sejak tingkatan satu lagi, sampailah harini dah kat uni pun, bila pack luggage nak juga bawa buku bagai-bagai - novel, buku rujukan, buku program dsbnya. Last-last sampai check-in luggage, terlebih berat pula. Punyalah buka luggage tengah jalan.

Yang tengah baca entri ni nak join klik ja banner kat atas ni ya.. Selamat bergiveaway! :)

Sampai 2 Dec 2018

Tiada ulasan:

Catat Komen