Stay connected kay? ^^

31 Disember 2013

Giler busy T_T

Hai :D Selamat pagi.. Sihat tak? Haha . Harap-harapnya semua sihat ya.. Seperti yang semua sedia maklum.. cuti akhir tahun 2013 sudah hampir tamat.. ada yang masih tidur di rumah/ belum ke sekolah? Huh.. Ya! Kamarin, iaitu 30/12/2013 saya sudah mula menjejakkan kaki ke sekolah.. Yalah kan, sertai unit beruniform ynag aktif memang macam nih.. Kira lumrahlah, katakan? Hehehe..

Lama tak excercise.. Hari ini bangun sakit satu badan.. ambik kang Yun Sing :P T_T Jalan terhincut-hincut.. angkat tangan tak sampai 90.. hahaha.. Macam orang tua pula jalan terbongkok-bongkok.. Hari ini nak kena pergi sekolah lagi.. Pendaftaran semula dan gotong-royong lagi xD


Maaflah kalau tak update entri.. Memang busy sangat.. ampun...... Semalam balik tumpang kereta kawan.. conversation kawan kami dengan emaknya memang.. haha.. tak taulah nak kata apa :P

Kawan: *ceritakan pada emaknya jadual untuk dua-tiga hari ini*
Emak: Huh... kamu dah start sekolah, mulalah mimpi ngeri saya.. Tak larat ooi.. Haha .
Kawan: Apa yang mimpi ngeri awak, mama? Mimpi ngeri saya baru betul.. Mama tak tahu apa yang kami buat tadi T_T
Saya: (Tukang gelak) *tapi taklah macam orang gila ye :P *

Haha.. ok.. see ya ! Saya busy tak bermakna saya terus tak pedulikan blog atau apa ye :P

3 ulasan:

  1. he..he..
    slamat menuntut ilmu.. & happy new year
    :)

    BalasPadam
  2. selamat membusykan diri .

    BalasPadam