Stay connected kay? ^^

12 Januari 2014

Ahad



Hai ! Selamat petang ^_^ Korang apa khabar? Seperti tajuk di atas.., hari ini hari Ahad ! So, dari pagi sampai malam dekat rumah je kerjanya.. Tau, ada yang sekolah hari Ahad, kan? Janganlah jelly.. Korang rest hari Jumaat, kan? Haa.. sama je..


Akhirnya harini sempat join semua segmen dan Giveaway yang dibookmark masa busy dulu.. takdelah rasa bersalah pada orang yang kami kata "Ok.. nanti kalau sempat kami join ye" Saje je tambah "kalau sempat" tu.. takut tak sempat, dah kata nak join.. dikira menipu gitu.. tak baek.. :3


Yang sedihnya, ada yang tak sempat join.. dah tamat pun GA/segmen tuh.. lagi bersalah apabila GA tu penganjur dia boleh dikira pelanggan tetap blog ini *cewah*.. dan pengajur dia sendiri yang datang bagi link dekat blog.. Maaf ya.. cuti sekolah dah berakhir, busy tahap Perdana Menteri.. *cewah* tu baru Tingkatan 3.. universiti nanti..? Hmm..


Rasanya kalau universiti gitew mula je cuti, terus flat.. blog pun jadi berhantu.. hohoho.. Ok.. dah nak belalu pun Ahad ni.. :( Masa berehat yang sungguh singkat.. nama je rehat, padahal boleh je dok stress :P Tapi taklah stress sangat.. positif je.., takkan stress pon.. memang positif giler lol sampai PBSMR pun boleh ditukar jadi 'Peanut Butter Stick, Mau Rasa?' Boleh tahan..


Ok.. mungkin sampai sini sajelah entri panjang minggu ini.. mula esok.. tau lah entri dia macam mana :P hahaha.. yesh! Minggu depan Selasa dan Khamis cuti.. rehat sebentar bersama kitkat.. Bukan tak suka pergi sekolah.. pergi sekolah memang best. Tapi.. haha.. faham-faham sajelah.. Yeay! Esok Isnin!! Latihan rumah sukan :3 POYO ko :P

15 ulasan:

  1. wah wah hehehhe bestnyaa cuti :p hahahaha
    sama lah kita kan kan hiks

    BalasPadam
  2. memang banyak GA yang adik join. heheh.. good luck utk semua ga/segmen yg adik join tu

    BalasPadam
  3. oh2 minggu dpn ada 2 hari cti..yes2 sy pun happy gak sbb xyah keje..wakaka ;P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha I know that feeling bruh :3

      Padam
  4. cak.. telegram utk anda.. hihi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cak, zaman sudah maju lah bruh :3

      Padam
    2. Nak bitau telegram yg maju itu lahh.. Lekas usha my blog... Hihi.. Selamat Menyambut Maulidul Rasul SAW..

      Padam
    3. Haha nantilah kami lawat.. laptop pengsan. OK :)

      Padam
  5. ok lh tue byk join GA .. untung2 ada yg menang. support rakan blogger lain .. terbaik ^^

    BalasPadam
  6. hari cuti la masa nk layan blog puas2.. selalu gak xdpt join segmen2

    BalasPadam