Stay connected kay? ^^

25 Januari 2014

Jatuh

Hai korang :) Maaf lama tak update.. berusaha memastikan timbunan homework lebih rendah dari diruku.. *ayat pasrah xD ok.. Ada yang masih tidur kew? Mimpi tak? *giler hang Yun Sing.. petang-petang.. hmm.. hahaahaa..* Mimpi menakutkan tau tak T_T Ini cerita minggu lepas sekarang baru nak update.. hadehh :3


Minggu lepas seperti biasa saya set alam pagi-pagi pukul 4, nak pergi sekolah maa.. LOL.. pastu pagi-pagi termimpi jatuh.. lupa mimpi tuh camna tapi ada orang jatuh.. hahaha.. terbangun tuh mulut gatal-gatal pi cakap "Lama juga ye aku tak jatuh."


Masa nak jalan pergi tunggu bas sekolah tu kedebam jatuh xD Dahlah sudah jatuh ditimpa beg. Beg yang gemuk tuh.. Kasihan, kan? haha.. ok pastu buatlah selamba, diri dan jalan. Sambil jalan tuh intai dekat cermin motor tepi jalan "kat belakang ada orang tak tadi?" giler kentang xD


Sampai-sampai sekolah tengok kaki luka. Dalam kelas cikgu tak masuk lagi dok boleh angkat seluar sukan sampai paras lutut xD Pastu nampak darah.. "Bestnya." <-- memang tak takut mati ke? Hoi jangan merapik dekat sini !! :P Kawan pun tengok.. "Bukankah kamu sepatutnya pergi cuci?" "Malaslah. Satgilah.." Hahaha xD


Ingat takde pape dah kan.. masa stayback lupa bawa pensel keluar. Masuk ambil dekat dalam. Masa keluar malas pakai kasut. Pegang kasut dan lari. Dengan stoking yang berlubang plak tuh :P *kantoi* Then macam TERSLIDE.. zupp.. *bunyi nangka jatuh* hahaha xD pagi kena kaki kanan, petang kena kaki kiri.. Two in one pakage !! Best giler dahlah semua orang dok tengok.. diri buat selamba dan jalan.. then tiba-tiba gelak bagaikan orang gila.. boleh tahan :P

7 ulasan:

  1. Bertimpa2 jatuhnya yea.... Seb baik tak parah...

    BalasPadam
  2. sabar je la..nasib baik tak teruk sgt

    BalasPadam
  3. Ht ht yea...xmo jatuh jatuh....

    BalasPadam
  4. adoiii, rileks je dia jatuh eyh haha banyak kali lak tuh

    BalasPadam
  5. Sabar jer lau terjatuh...hehe...

    BalasPadam
  6. adeshh..pity you..take care okay!

    BalasPadam
  7. be careful ya ladies.. haha

    BalasPadam