Stay connected kay? ^^

23 November 2014

Lama menghilang

Sob sob lama tak sempat up entri.. ni pun tengah update dengan phone dekat asrama ^^' maaf ye.. nanti Yun Sing ty settlekan semuanya.. mungkin bulan depan.. bulan ni macam tak free je :3 senarai peserta pun tau.. kalau nampak short entri macam ni haa.. sahlah dok tak ada dekat rumah.. lama tak taip entri bahasa jadi tunggang-langgang dah.. sedihnya hidup xD

17 ulasan:

  1. ahaha.. patut la whatsapp pun reply emoticon ja :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha eh iye ke :/ WhatsApp selalu mesej jadi kosong ntah kenapa :/

      Padam
    2. hahaha.. try la updated software whatsapp tu. org lain ok ja

      Padam
  2. Hai yun sing,
    selamat blajor yer uols :)

    BalasPadam
  3. aaaa! rindunya.. kikiki.. take care ^____^

    BalasPadam
  4. saya pun skrg ni dah kurg aktif berblog..

    BalasPadam
  5. masuk asrama ke? aktiviti cuti sekolah ye. moga siap semua urusan :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hmm.. ada kem gitu laa.. ya.. esok nak up entry la :') Lama tak up

      Padam
  6. Lama saya tunggu kamu update entry :)...

    BalasPadam
  7. no wonder lah dah lama x ziarah 'rumah' sis JM

    BalasPadam
  8. Sabo jer lah ...

    Selamat Hari Lahir ... Semoga sentiasa sihat dan ceria selalu ... Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki ... Semoga dianugerahkan anak-anak yang soleh/solehah ... Semoga dipermudahkan segala urusan ...

    BalasPadam
  9. Sorry salah paste msg td ... He he he ...

    Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam
  10. Hee biasala..hostel life :)

    BalasPadam