Stay connected kay? ^^

24 November 2014

Random post #1

Aloo.. like siyesli dh lama gila tak buka laptop.... ni Yun Sing update dengan phone lagi ^^" (sabar jelah ye).. dulu masa blogwalking sering ternampak 'random post', 'random post', 'random post'... sy macam.. haaa? Random gila hahaha.. last-last tengoklah apa yang dah terjadi ==lll

Sebenarnya nak blog ini berupdate saja.. tak ada idea pun..

Tinggi-tinggi tanah tinggi
Cepat saja bas dibawa
Kenapa tak sampai-sampai lagi
Hello Genting tunggu wa

Banyak kali keluar begini
Adakah ini kali terakhir
Dengarlah rintihan hati ini
Jalinan persahabatan takkan berakhir

16 ulasan:

  1. cepat la update banyak-banyakkkkk. huuhuu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha.. chill.. on the way ni :D

      Padam
  2. asalkan update...tak la blog bersawang..heheh

    BalasPadam
  3. Apa yang busy sgt tu Yun Sing? Hihi

    BalasPadam
  4. Lama tak nampak entri baru :))

    BalasPadam
  5. rindu sama yun sing :)
    pergi bercuti kat genting ke? hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pergi situ join festival.. rindu akak juga hehee ;)

      Padam
  6. lama da tak jenguk YunSing..
    akak mai singgah sini..

    BalasPadam
  7. Alooo ... Gie Genting ker? Best nyer ...

    BalasPadam
  8. Sama la itew..tak ley nk blogging sebab tenet wat hal..guna fon je mampu :'(

    BalasPadam
  9. Akak pun dah lama tak singgah sini :) rindu ni haha..cuba nak catch up your entries

    BalasPadam
  10. kak nina tak habis2 dgn entry backdated.. hahaha

    BalasPadam