Stay connected kay? ^^

03 April 2016

Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500


Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 | Blogger Utara adalah satu komuniti yang mengumpulkan blogger yang berada di utara semenanjung seperti Perlis, Kedah, Pulau Pinang dan Perak. Ahli Blogger Utara terkini adalah seramai 20 blogger dan sebahagian daripada blogger ini merupakan penaja kepada Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 ini . Blogger tersebut adalah 


Bersempena pencapaian 1000 liker di Page Blogger Utara di facebook, beberapa blogger dibawah komuniti ini bersetuju menjadi sponsar sebagai penghargaan kepada sesiapa yang bertuah dengan menyertai Giveaway ini. Hadiah adalah berbentuk wang tunai untuk 20 pemenang bertuah. 

Hadiah Utama : RM100 x 1 Pemenang (Top Referral)
Hadiah Kedua : RM 50 x 4 Pemenang (Random)
Hadiah Ketiga : RM 20 x 5 Pemenang (Random)
Hadiah Saguhati : RM 10 x 10 Pemenang (Random)

Marilah memeriahkan giveaway kami yang bermula 
1 April sehingga 14 April 2016 
dengan klik link di bawah ini

14 ulasan:

  1. wahhhh hadiah menarik .. nak join jugak lah ><"

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha Kak Yana xD Buat lawak :p

      Padam
  2. good luck...saya pun join segmen yang sama..

    http://nurrahabdullah.blogspot.my/2016/03/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    BalasPadam
  3. oh terlepas.good luck semuaa

    BalasPadam
  4. goodluck yun sing!
    husna boleh join tak?? :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh ja kalau bukan sponsar :)

      Padam
  5. wah...menarik ni...jap nk terjah ke sana...

    BalasPadam
  6. Hi Yun.. pcl join juga. All the best BU

    BalasPadam
  7. yey..dh join. cantik nombor follower yun sing. #1000.hehe :)

    BalasPadam
  8. yeahh yanie dah join jugak: Giveaway Bernilai RM500?? wow!!

    http://www.yanieyusuf.com/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    BalasPadam
  9. Mimin dah join ^.^http://www.miminadam.com/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    BalasPadam