Stay connected kay? ^^

09 Jun 2016

Contest Jubah By Zaza Iman

Contest Jubah By Zaza Iman
Klik banner untuk ke entri penganjur

www.zazaiman.com ( link kan ) merupakan sebuah blog personal dan lifestyle seharian seorang blogger. Banyak berkongsi tentang motivasi, tip, dan juga review mengenai produk-produk yang pernah digunakan.

Pemiliknya Zaza Iman juga membuat servis cetakan kad bisnes dengan harga hanya RM55 je untuk 3 kotak ( 300 pcs ). Juga menjual secara online produk pakaian. Untuk sebarang tempahan kad bisnes dan lain boleh berhubung terus melalui instagram @byzazaiman

Contest Jubah By Zaza Iman

Berita baik, www.zazaiman.com kini sedang membuat SATU CONTEST iaitu CONTEST JUBAH BY ZAZA IMAN. Dimana hadiah yang ditawarkan adalah :

HADIAH YANG DITAWARKAN 

1 x Miri Jubah @ Riya Baju Kurung By Zaza Iman
1x RM10 Topup by Tengkubutang


Nota ** 
seorang pemenang yang berjaya boleh memilih sama ada mahu
jubah merah atau baju kurung hitam

Sekiranya baju yang dipilih kehabisan stok, maka baju lain akan digantikan dimana anda juga boleh memilih SATU dari  beberapa pilihan yang ditawarkan

Yeahhh..best kan??

Kalau korang nak join boleh klik SINI .

CONTEST TAMAT

9 HB 6 / 2016  ( KHAMIS ) jam 11.59 malam

15 ulasan:

  1. terima kasih yun sing sebab join.. :) zaza pun dah tamatkan contest ni sebentar td..terpaksa tamat awal. So tunggu pemenangnya esok ^_^

    BalasPadam
  2. PAKABAR YS..MENARIK JUBAH2 TU.

    BalasPadam
  3. Jemput Join Mini Giveaway Ramadan di Blog Alja. Giveaway selama 4 hari sahaja dari 10-13 June 2016.

    30 terawal yang join akan dapat Kad Raya dari Alja. Senarai hadiah pun ada. Jika peserta memberangsangkan selama 2 hari GA dijalankan, InsyaAllah akan ada penambahan Hadiah ^^

    http://www.cahayapermata.my/2016/06/giveaway-ramadan-2016-by-nuralja.html

    BalasPadam
  4. hi, SELAMAT HARI RAYA. done follow u, follow me back ;) http://acuyuhan.blogspot.my/

    BalasPadam
  5. adik Yun.. focus study nak exam ke ??? lama hilang ni hehe..

    BalasPadam
  6. so macam mana keputusannya?? :)

    BalasPadam
  7. ingatkan YS yg promot jubah tadi.. terkejut.. hahaha

    BalasPadam
  8. semog aberjaya yun sing...update please #kasichancebudakSPM

    BalasPadam
  9. jawab yang terbaik spm nanti

    BalasPadam