Stay connected kay? ^^

01 September 2015

Blogwalking

Dulu dan kini. Masa berlalu dengan begitu pantas sekali. Semuanya sudah berubah... Ianya tidak sama lagi.. (amboi ayat)

Kalau tahun lepas masa ni Yun Sing rajin berblogwalking. Setiap blog masuk, setiap blog komen, setiap blog dapat top commenter. Dahlah nak PT3 masa tu.. Sekarang ni Form 4.. bukannya nak SPM pun lagi tapi lagak dah lebih busy dari pelajar yang bakal SPM. Nak blogwalking, masa tak mengizinkan (buat ayat berbunga-bunga sikit). Sehari satu blog je la yang mampu.. tu pun guna fon. Nak harapkan lappy nak blogwalking, memang dah melayang segala benda. Lappy kena virus, buka satu page, lima iklan keluar. Tak ke bara...

Ok.. Dah masuk bulan September.. bloglist bulan lepas macam buat hiasan je.. so.. Yun Sing nak mulakan misi blogwalking ^^ Top commenter bulan lepas ty up esok kwot.. soway.. ^^"


Kita terjah sorang-sorang!! :D

*pause*

Guna phone.

Haha.

Jomlah terjah mereka yang rajin komen ni sekali :)

7 ulasan:

  1. XMENGAPA BW KALAU ADA WAKTU LAPANG...

    BalasPadam
  2. Hai yun sing,
    yippiieeeee
    iols tersenarai he3

    BalasPadam
  3. Selamat berblogwalking dik yun sing...

    BalasPadam
  4. Jom terjah kak ekin terjah guna hp gak

    BalasPadam
  5. kalau rajin singgahla blog ahkak =)

    BalasPadam