Stay connected kay? ^^

19 November 2018

Mini Pencarian Bloglist Jan - Dec 2019 by S.K.

KLIK BANNER UNTUK KE ENTRI SEGMEN

Tarikh tamat: 12 Dec 2018

Horoscope

Hai~

Post ni sy bukan nak cite pasal horoscope ya.. bukan nak jadi tukang nasib gak ya.. Belakangan ni sy selalu ja cari info pasal ni. Yang sy nampak, biasanya yang paling banyak refer horoscope ni masyarakat mat salleh.. dah cakap sampai star sign, moon sign dan rising sign. Kalau masyarakat Cina, ada juga yang refer ni, tapi masuk lagi la tahun kelahiran serta feng shui.

Image result for horoscope

Sy rasa kekadang bila refer horoscope ni memang boleh memahami seseorang dengan lebih mendalam.

Tapi, sy heran..

Kalau masyarakat Melayu.. atau.. Islam.. korang percaya tak semua ni?

Question of the day tu ^^"

Cer cite ya, leave your comment.

Thanks~ Adios...

17 November 2018

Segmen Blog Review 2018

KLIK BANNER UNTUK KE ENTRI SEGMEN

Tarikh tamat: 24 Disember 2018