Stay connected kay? ^^

09 Ogos 2014

When I Have No Idea xD


26 ulasan:

  1. hahaahaah..boleh jadi karikator komikk...

    BalasPadam
  2. haha, kena lompat keluar :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nasib baik ada yang faham maksudnya *lega* thanks ^^

      Padam
  3. salam kenal..jemput join segmen nostalgia aidilfitri.. http://whiteroses2013.blogspot.com/2014/08/segmen-nostalgia-aidilfitri-2014-by_8.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bookmark dulu.. nanti kalau sempat saya join ye :)

      Padam
  4. xjelas maksudnya klik2 saja..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhu.. thanks komen.. akan cuba perbaiki ^^

      Padam
  5. Ada jugak idea ti.
    Kalau akk..sah sah orang lidi je.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha.. orang lidi senang sikit ^^

      Padam
    2. Haha.. tak.. takde masa nak buat lagi.. tengoklah kalau rajin harapnya idea datang kwot masa tuh ^^

      Padam
  6. hahaha.. gimme 5 ! sama la kita

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha.. boleh buat komik YS

      Padam
    2. Haha kawan sorang kat sekolah ni sibuk mengesa suruh buat comic blog =,="

      Padam
  7. amboi, jangan la macam tu sekali. hehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha tak pun angkat kotak letak kat tepi xD

      Padam
  8. be a comic blogger lar XD

    BalasPadam
  9. Omg comel lah yun sing oiii

    BalasPadam
  10. Balasan
    1. Ya.. memang pun ^^ "When I Have No Idea" tu tajuk je ^^

      Padam