Stay connected kay? ^^

08 Mei 2021

Memori: First Time menang pertandingan

Setelah hilang sekian lamanya, Yun Sing kembali menaip. Banyak komen awaiting moderation ni haha.. punya lama pemilik blog menghilang, ingat lagi rupanya dia pada blog ni! Dah bertahun -tahun lamanya tak guna bahasa ni, nasib baik masih ingat. Terima kasih rakan-rakan blogger yang masih singgah sini komen post lama. COVID-19 ni mesti ramai yang selalu blogwalking kan? Dah duduk kat rumah ni bukan tengok video, tengok blog juga kan... Apa pun, harap keadaan ni semakin baik. Stay safe everyone!

Keadaan kat tempat saya tinggal ni masih kira terkawal gak ah. Anyways, nak update jap kat blog. Isnin, 3 Mei 2021 merupakan tarikh majlis anugerah pertandingan sastera dan seni kali ke-32. Sebagai pemenang tempat ke-5 dalam kategori esei bahasa inggeris, saya turut hadir buat ramai. Dan saya sangat gembira sebab ada makanan percuma. (HAHAHAHAHA perenggan ni kena baca dengan tona serius, bak kata penulis bernama Yun, merapu dengan muka serius.)

Ha! Dah semakin pandai merepek juga dia ni, kan? Nak juga tempek gambar kat sini, dan nak bagitau gambar ni diambil oleh rakan yang saya tak kenal, so credit to him/her xD


3 Mei 2021 Majlis anugerah pertandingan sastera dan seni kali ke-32

Ini perenggan terakhir.

Hingga kita bersua lg xD

2 ulasan:

  1. tahniah yunsing masih di Taiwaan ya xlepaih balik Penang

    BalasPadam