Stay connected kay? ^^

24 April 2014

IQ Test

Hai :)

Masa blogwalking, terjumpa blogger yang cite pasal IQ test ni.. so macam best je.. nak try juga.. Memang best ^_^ Jom uji tahap 'kegeniusan' anda dekat sini :)


Over 140 - Genius or near genius 

120 - 140 - Very superior intelligence 

110 - 119 - Superior intelligence 

90 - 109 - Normal or average intelligence 

80 - 89 - Dullness 

70 - 79 - Borderline deficiency

Under 70 - Definite feeble-mindedness "

22 ulasan:

  1. wahhhhhh, very superior intelligence, anna suda try tadi, tapi dapat score 114 jer..heheheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nasib baik je la dapat cukup-cukup.. Ok la tu.. beza berapa skor je.. Genius la tu :3

      Padam
  2. 105 je. susah gile. otak dah blank kejap ~

    BalasPadam
    Balasan
    1. Okla tu :) Lain orang lain resultnya.. hehe

      Padam
  3. 122. tp ada je yang tembak.(",)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bagusnya :) Saya mula-mula memang semangat sangat nak buat.. Then last-last jadi malas dan tembak :3

      Padam
  4. Balasan
    1. Awak pun sama ^_^ Saya taklah hebat mana :)

      Padam
  5. perghhh... susahnya... dpt 132 jer...

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. Klik link tu dan jawab soalan je kak.. :)

      Padam
  7. memang hebad student st. george ni ! ahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aik.. tawu pulak kami ni sekolah mana erk? xD

      Padam
  8. Takut pulak kalau cuba2 dpt score under 70 lak ti......;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Takkan mia.. kena confident :) Kot-kotlah cuba-cuba dapat pulak 140 ke atas kan.. mana tau..... :)

      Padam