Stay connected kay? ^^

11 April 2014

Nuffnang Blogbuster Campaign #1

Hai :)

Lama tak update entri kan.. Giveaway dan Segmen ja.. Takde idea dan mood :3 Maafkan saya xD Beberapa hari yang lepas kot.. saya semak e-mail.. jumpa e-mail tawaran buat video blogbuster ni.. rasanya macam semua orang ada je :) Tak percaya? Tengok ni..


Huhuhu.. first time dapat.. memang excited giler la :D Nak try ni.. tapi siyes tak faham macam mana dan apa nak buat.. *sob sob* 6 days to go........

Korang dapat tak?

14 ulasan:

  1. ehh video??rasa nya macam takde je..hurmmm

    BalasPadam
  2. tak tgk lagi . rasanya tak pandai nak buat kot ...

    BalasPadam
  3. projek besar tu...cubalah buat..menguntungkan kot.

    BalasPadam
  4. biasalah tu... takpe.. congratss ya..

    BalasPadam
  5. saya x pernah dapat plak yg macam tu..
    tahniah..

    BalasPadam
  6. ada dapat.. tp xpandai jga bt video.. hehe

    BalasPadam
  7. Ohh , ada kena buat video ke ?

    BalasPadam
  8. singgah lagi klik2 menabung.

    BalasPadam
  9. Sama lah! Teringin nak buat tapi takda idea lah nak buat camne sedih betul

    BalasPadam
  10. senang ja nk buat video tp masa pula xda. dh byk kali miss blogbuster ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Eh.. reti ke? Cer ajar :3 Boleh laa.. hahaha

      Padam