Stay connected kay? ^^

22 April 2014

Me and Exam

Hai :)

Dah lama saya tak story-mory mak nenek.. grandmater grandmother story semua dah kan.. harini nak cite pasal peperiksaan pertengahan tahun yang semakin hampir. Bagi yang sedang bersekolah.. mohon panik ye.. (gurau je.. jangan panik kay!) Dan bagi yang masih main game dan tak sedar-sedar, mohon balik ke pangkal jalan ye.. (nak jadi ketam yang mengajar anak berjalan ni..kehkehkeh)

Ni.. kawan saya macam.. "Yun Sing.. I'm so scared laa.. exam.. so scared." Hahaha.. dia memang repeat mende ni setiap hari kay.. dah biasa pun.. Dan memang takde effectnya pada saya ni xD "Chill la bruh, 2 more weeks maaaa......" (Ambooi, tudia!) "It's like sooo much to study and I don't even reach half of them yet.. OMG.." Dia continue la.. blablabla... Saya dengan selambanya.. "YOU STUDIED?!" "Of course! Exam in two weeks, Yun Sing!!"

Hahaha.. Dok giler kentang.. Then dia teringat la.. "Yun Sing, you started studying dy.......?" Hahaha.. dah tawu nak tanya pula.. Saya masih dengan muka selamba dan jadi ditundingkan ke muka sendiri.. "Do I look like a person who will study two weeks before exam..?" "No." "See, you know me well!"

Hahahah..Takleh blah..! Mohon jangan ikut jejak saya ye.. (kihkihkih) Mohon sesiapa bagi penampaq sat.. =,=lll Mungkin hujung minggu ni start study laa.. Mungkin.

18 ulasan:

  1. yun sing orang cina erk ? tabik laah gaya penulisan tu macam orang melayu. ingatkan org melayu hehe. apa2 pun goodluck. jgn panik panik cuma debar-debar je kay ! hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Iye :) Siyes ke? Biasa-biasa je.. hehehe~ Thanks la ye.. Masalah sekarang ni memang tak panik langsung, debar-debar pun takde (nampak sangat tak normal kan?)

      Padam
  2. yun sing im s scared lah hahahaha

    chill chill hihihi
    best of luck ye wakk hihih

    BalasPadam
  3. belajar sungguh2 ya...tugas rang muda belajar saja...jgn fikir lain2.

    BalasPadam
  4. akk tak suka study last minute sebab otak tak berapa terel nak stydy last minute...hhee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya kalau hafal awal-awal mesti tertidur dengan buku atas muka =,= tapi kalau study last minute laju pula info masuk -,-

      Padam
  5. HIHI . Good luck untuk exam and strive for the best (Y)

    BalasPadam
  6. dulu masa still sekolah lagi mmng selalu macam ni. brapa hari sebelum exam baru nak belajar cause kalau blajar awal sangat takut tak hingat pulak T_T

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang pun.. belajar awal-awal bila dah dekat exam terus lupa.. sobs.. Belajar 2 bulan sbelum exam result menurun.. belajar last minute boleh pulak meningkat.. (otak yang kilabret)

      Padam
  7. Haha study lah Yun Sing study study jangan asyik nak main blog je :p Hihihi

    BalasPadam
  8. takmau bg penampaq.. nak ku-tea pipi ja. slalunya 5 hari nk exam bru pulun study. ahaha
    gudluck girl :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha.. betul betul betul xD Thanks ^^

      Padam