Stay connected kay? ^^

13 Mei 2014

I'm back! + CPUV Nuffnang ke-2

Hai :)

Sedih.. lama tak buka bolg T-T Sebab exam la ni.. Dah abis pun.. Sebab ada event-event lain dan tengah sibuk membuat homework tak sempat la nak buka blog xD And now I'm back.. malunya haha sampai scheduled post yang tak sempat nak taip pun terkeluar :/

Tadi first thing bila buka.. blog then nuffnang.. hehe.. traffic blog menurun.. xD rupanya semalam dapat CPUV baru :3

CPUV ke-2 <3

Kalau nampak kotak comel ni boleh laa kelik ye :) Hehe.. siyes lawak giler advertisement dia.. comel :)


12 ulasan:

  1. wahhh congrats! kite blom pernah dapat lagi. tsk tsk. :') hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jangan risau.. esok lusa nanti dapat laa :3

      Padam
  2. saya juga sudah lama tidak membuka blog, faktor kesibukan yang belum terselesaikan

    BalasPadam
  3. Pewwit busy busy pun CPUV masuk untung ah Yun Sing. Tahniah dear dah cepat cepat up traffic kasi banyak amount hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhuhu tulaa CPUV nak mai masa kite busy so dapat CPUV macam tak dapat je sebab trafik jatuh gila2 mia TT_TT

      Padam
  4. Wah, tahniah Yun Sing dapat CPUV :))

    BalasPadam
  5. nape lah korang selalu dapat CPUV.. saya dapat sekali dua je. N now changed to adsense and other affiliate programs such, TOMS and ZALORA.. Great luck anyway :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aww.. ini pun kali kedua saya dapat CPUV ni..

      Padam
    2. Takpe..teruskan memujuk Nuffnang taw Yun Sing. Hope you got the best from later on :)

      Padam
    3. Aww.. sudah semestinya xD Thanks :)

      Padam
  6. wahh... dpt income kan. happy blogging YS :)

    BalasPadam