Stay connected kay? ^^

26 Mei 2014

Keywords #2

Hai..

Lama tak update.. Komen berlambak tak sempat nak settle.. But don't worry nanti saya baca dan publish satu-satu ye.. terjah juga jangan lupa :3 Saja nak share keyword ni..


Mungkin saya akan ambil idea dari keyword ini untuk membuat post. Siyes tak tawu nak post apa :3 Esok jelah.. huhuhu T_T

14 ulasan:

  1. do you want to bulid a snow man? hahaha best lagu tu

    BalasPadam
  2. do you want to bulid a snowman? hahaha kite suka lagu ni.

    BalasPadam
  3. Adakah anda nak bina orang salji?
    Jom lah keluar dan bermain.. xD
    Kelakar pula kalau dalam bm lirik ni

    BalasPadam
  4. Lirik lagu cite Frozen ker..hehe..

    BalasPadam
  5. do u want to build a snow man.. sangat cute :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes if there is snow.. hahaha ^^v

      Padam
  6. hahaha.. main fames la blog ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. same2. nk try fames ke tak try search kt google tajuk tu. tgk blog ada kt no brapa. hehe

      Padam