Stay connected kay? ^^

31 Mei 2014

Movie: Godzila

Hai :)

Akhirnya ada masa duduk menaip T_T busy sangat.. Sorry ye.. kalau yang nak detect saya guna sosial media mana pon tak jumpa xD Ni cite 16 Mei haritu.. dah nak masuk Jun baru nak buat entry T_T

Lepas sekolah saya pergilah join kawan saya tu dengan "vacation" dia.. pi 1st Avenue tengok movie je pon.. Dari sebelum exam lagi dia dok Maleficient.. Saya dok Divergent.. tengok-tengok sampai cinema ada Godzila, The Amazing Spider-Man 2, Bad Neighbours dengan satu lagi tak ingat.. tu je.. sedih tau tak..

Bad Neighbours 18++ so kita pilih antara dua je.. Last-last pilih Godzila.. Tengok sebab lama tak taip punya pasal dah membebel panjang dah..

Godzilla*

Ni cite pasal tahun 1954 kot kalau tak silap.. dekat Filipina berlaku gegaran la apa la tu semua kan.. lepas tu mai kat Jepun.. pemilik lombong uranium ni, Joe, dia syak ada something tapi semua orang kata sebab berlaku kebocoran la.. gempa bumi semua tapi dia nak juga bagitau kat dunia ni dia betul. So dia balik la kat tempat larangan tu nak cari bukti.. last-last dia dengan anaknya, Ford kena tangkap..

Ada la agensi-agensi blablabla semua.. Nak cite semua sampai esok la ea korang baca entri ni xD Depa investigate semua pastu telur tu menetas.. ada la dua muto ni nak mengawan pastu beranak.. dunia jadi huru-hara.. last-last Godzila ni jadi hero.. lebih kurang camtu la citenya.. Ford tu handsome xD Ada part-part romantik dengan isterinya.. ada juga part yang lawak.. macam pemandu bas sekolah tu -,- xleh blah.. hahaha

Nak tau tengok la sendiri ea :) Pssstt.. pssstt.. Maleficient dah keluar.. Nak tengok Divergent :'/

Godzila :)

Lieutenant Ford sertai pasukan..

Joe Brody dengan anaknya, Ford Brody dalam kawasan larangan

Elle, isteri Ford

Semua gambar credit kepada google.. Btw.. kawan kite yang gila Maleficient tu dah create blog.. sebab terpengaruh dengan manusia-manusia blogger sekelilingnya :p Jom terjah blog Urnus yea.. yea.. hahaha~

13 ulasan:

  1. Yun Sing, awak paksa kawan buat blog ehhh? :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ek taklah dia sendiri yang terpengaruh.. Saya tidak terlibat secara langsung dalam kegiatan ini xD

      Padam
    2. :D Dah tengok dah blog dia :)

      Padam
    3. Konfem nampak muka kite yang ditempek besar2 kat situ kan? xD

      Padam
  2. Menarik filem ni, walaupun ada rasa macam heavy sikit.. tapi storyline dia semuanya best-best belaka.. graphic dia pun mantap buat orang terasa mcm real je..

    BalasPadam
  3. Rasa macam nak pergi tengok jer... Hehe :)

    BalasPadam
  4. hensemkan ford.. aww.. dh ada anak2 yg comel. pi la tgk maleficent konfem nk tgk lg. best2. divergent tu kan bleh tgk kt u tube.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang pun :3 Belum tengok dah rasa nak tengok lagi Maleficient tu.. mungkin hujung minggu ni nak pergi ^^ Semua video dah kena copyright T_T

      Padam
    2. hehee.. konfem xrugi tgk. nnti nk pi tgk lg sbb bdk2 dlm tu semua comel. aikk dh xboleh tgk ka. bru ja download

      Padam
    3. Minggu ni tak jadi tengok.. minggu depan la kwot.. huhu sedih tau.. Aik dah download?

      Padam
  5. Macam best je citer ni... atau review tu yang buat best? haha.. dah jenjalan kat blog kawan Yun Sing tu :D

    BalasPadam