Stay connected kay? ^^

08 Mei 2014

Top referral April

Hai :) Sudah 8 Mei dah baru nak post.. hehee xD

Jom tengok siapa yang sumbang traffic blog ni bulan lepas :)


Kelik banner untuk ke blog..

1. http://karyaku-paridahishak.blogspot.com/
karya ku : paridah ishak

2. http://www.mialiana.com/
Mia Liana

3. http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/

4. http://naniedean.blogspot.com/
Nanie Dean

5. http://www.dayangdeno.com/
Dayang Deno

6. http://www.kisahemasputih.com/
✿Emas✿Putih✿Blog✿

7. http://pening-pala.blogspot.com/
Hikayat Budak Pening

Terima kasih :)

Blog yang tersenarai akan dimasukkan ke dalam bloglist ^^

13 ulasan:

  1. wah dpt juga beri sumbangan traffic ke blog ni yer..tq blog yun sing juga buat sumbangan sama utk blog mkcik..

    BalasPadam
    Balasan
    1. What you give is what you get :D Terima kasih ye..

      Padam
  2. Zumal pun nak singgah blog2 tu la :))

    BalasPadam
  3. Anda di tag......;-)

    http://cikna136.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award.html

    BalasPadam
  4. alhamdulillah. terlekat jugak kat situ.. heheh

    BalasPadam
  5. wahh.. tahniah buat semua :)

    BalasPadam
  6. Ehehe memang blog blog hebat tu kannn? :o

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang hebat sebab bawa trafik <3

      Padam
  7. alhamdulillah.. tersenarai juagk..
    (x sure dah komen ke tak kat sini.. hehehe)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahniah xD Entahlah xD Komen dua kali pun takpe :p

      Padam
  8. Hehe banyak tu diorang bawak traffic eh?

    BalasPadam