Stay connected kay? ^^

27 Mei 2014

Lirik lagu Nak Tak Bina Orang Salji (Do You Want to Build a Snowman Malay Version)


Kakak..

Nak tak bina orang salji
Ayuh main bersama
Tak pernah melihatmu lagi
Sepertinya engkau benar pergi

Engkaulah sahabatku
Kini tidak
Katakan mengapa

Nak tak bina orang salji
Kita main dengan salji

Pergi, Anna!

Baiklah.....

Nak tak bina orang salji
Berbasikal dalam rumah
Terlalu lama bersendirian
Hinggaku terpaksa bercakap sendiri

Sabar ye, John

Memanglah rasa sunyi
Ku kekosongan
Mengira detik waktu

Kakak..

Ku tahu kau ada
Mereka tanya kak di mana
Aku mencuba untuk kuatkan
semangatku
Bukalah pintu

Hanya kita berdua
Kau dan aku
Tiada siapa lagi

Nak tak bina orang salji

32 ulasan:

  1. Yun Sing, cer nyanyikan lagu tu :))

    BalasPadam
    Balasan
    1. Eh.. eh.. nanti hujan xD

      Padam
    2. Hehe x hujan la... Salji yang turun... Best gitu ;)

      Padam
  2. haaaa..comelnya lagu ni.. :D

    BalasPadam
  3. kena tunggu matahari terbit dari barat baru boleh bina orang salji di sini kot...

    BalasPadam
  4. klakar plak bila direct translate mcm tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ni kami cari kat Youtube je.. lirik tu taip sendiri kalau salah jangan marah sebab tengok movie pun nak subtittle, kami pekak sikit ye xD

      Padam
  5. Wahhh menarik juga dalam BM xD

    baiklah....

    BalasPadam
  6. suka lagu org salji ni...tapi mcm kelakar pulak bile nyanyi dlm b.melayu!~ ki3x ;) gelak sorang2~

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh tahan la.. ada lagi versi yang lagi kelakar xD

      Padam
  7. suka sgt frozen.. elsa cantik !

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan.. frozen macam best giler kot.. Anna comel :3

      Padam
    2. hehee.. dgr2 gosip nanti ada frozen part 2. aww bila la agaknya

      Padam
    3. Haaa..! Gosip lagi ! Gosip lagi ! (Cakap gaya makcik) Hahaha.. Yeay tak sabar nak tunggu :3

      Padam
  8. memang ada salah la
    ku tahu kamu tau sepatutnya ku tahu kau ada.comel sangat la anna masa kecik

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oops. Canmelah boleh tersalah. Thanks ye ^^

      Padam
  9. elsa cantik

    BalasPadam
  10. sungguh merdu.

    BalasPadam
  11. Saya sangat suka lagu nak tak bina orang salji.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sedap sangat lagu ni nak tak bina orang salji.

      Padam
  12. Wau!!sedapnya lagu nak tak bina orang salji

    BalasPadam
  13. Sedapnya lagu ni..nak tak bina orang salji

    BalasPadam
  14. Saya suka ! Saya suka (style mei mei dalam cerita upin ipin) elsa comel anna comel .. Blogger ni pun mesti comel .. ^_^

    BalasPadam