Stay connected kay? ^^

14 Julai 2014

7 hari..

Hai~

7 hari lagi PT3 Trail. Tak study pon. TT__TT ok.. ni mende last nak buat untuk harini :) Lepasni boleh off pergi buat hwk dan study.. hewhew :3 Esok mungkin on kwot. Lepas tu semua scheduled post dah tau.. so maap ye kalau tak sempat balas kunjungan korang..

2 minggu ^^" Habislah hohoho.. satu minggu untuk study, satu minggu exam week. Scheduled posts and no balkwalking 0,0 Lepas 2 minggu meh settle haha~ Don't miss me k :p (eh perasan) *gosok gigi*

Entahlah.. harini entah kenapa selalu fikir nak gosok gigi je.. siapa kat sini dah dapat banyak "*gosok gigi*" kat komen box blog? Hahaha.. Nak komen tak tawu nak komen apa so.. anggap jelah saye muncul dekat situ, baca entri korang sambil gosok gigi ok xD

P/S: Enjoy your life ^^ I'm ENJOYING studying :3 hewhew

GAMBATEH!! o(^0^)o

13 ulasan:

  1. Happy study...Focus and focus..ahaksss. Kita dah habis study sebab tu suruh orang lain study pulak... anyway, wish u all the best.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Like that laa.. haha~ Okok thanks :3

      Padam
  2. selamat study! wishing u all the best!

    BalasPadam
  3. Good luck, YS.
    Dijemput semua bloggers sertai GA saya ni.
    Setulus Kasih Ibu Contest.

    BalasPadam
  4. study smart Yun SIng.. moga berjaya :)

    BalasPadam
  5. good luck. hehe. sy dpt gosok gigi tu :)
    kalau sy bila xtau nk comment apa sy aku tulis nice je. haha

    BalasPadam
  6. hahha.. lawak2. okay no more blog after this. study smart k. gudluck st george !

    BalasPadam
    Balasan
    1. eh ade orang wat lawak.. cer tepuk :3 Thanks ^^

      Padam
    2. hahaha.. lawak ke? tepuk tangan laa.. welcome

      Padam