Stay connected kay? ^^

04 Julai 2014

Roommate

Annyeonghaseyo! :)

Lama tak taip banyak-banyak.. maklumlah nak habiskan 10 Days Photo Challenge tu.. dah ada post photo tu malas nak buat entri lain pula.. so yeah~

Roommate.. :)
11 celebrities sharing a house.. Rumah yang penuh dengan CCTV bergerak --'

11 tetamu jemputan: Dari kiri paling atas: Seo Kang-Joon, Park Min-Woo, Park Chan-Yeol, Jo Se-Ho, Shin Sung-Woo | Dari kiri paling bawah: Lee Dong-Wook, Hong Soo-Hyun, Song Ga-Yeon, Park Bom, Nana, Lee So-Ra

Seo Kang-Joon (Pelakon & 5urprise member)

Park Min-Woo (Pelakon)

Park Chan-Yeol (Penyanyi, EXO member)

Jo Se-Ho (Comedian)

Shin Sung-Woo (Pelakon, Penyanyi)

Lee Dong-Wook (Pelakon)

Hong Soo-Hyun (Pelakon)

Song Ga-Yeon (Martial Artist)

Park Bom (Penyanyi, 2NE1 member)

Nana (Penyanyi, After School member)

Lee So-Ra (Model)

11 celebrities sharing a house.. haha akceli dah 9 episod dah baru nak post xD Kite dapat tau pasal tv show ni masa blogwalking entri ini.. hahaha.. masa tu tak minat sangat Korea.. bila tanya.. hmm.. boleh laaaa... pernah tengok pun drama Dream High dengan My Girlfriend is a Gumiho.. tu je..

Entah dari mana datangnya minat nak tengok Roommate pun tak tau.. tengok first episod terus minat xD

Spraying mist can make your face smaller - Park Bom xD

And he mature another step in every episodes xD

Low kick in almost all episodes xD

Kalau nak tengok boleh pergi ke: http://kshowonline.com/category/56/roommate

Pictures credit to google..

18 ulasan:

  1. suka tgk bom..perwatakan dia cute
    soo hyun hebat dlm lakonan..suka drama dia yg jd isteri raja joseon tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan.. 8D xD Betul-betul-betul.. Soo Hyun memang selalu nampak dia dalam drama.. drama apa pun.. hehehe

      Padam
  2. aaa kite pulak suka tengok lee dong wook oppa. handsomeeeeeeeee >.<

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha.. banyak kata camtu :)

      Padam
  3. Hahaha cambest je. Nad lagi la baru tau wujudnya cerita ni hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha.. masa kite tawu tu pun dah episode 2.. kite kejar every episode online xD

      Padam
  4. Alamak...ingat citer pasal roomate die! :P stanzaku

    BalasPadam
  5. cantik2 artis korea ni ya...

    BalasPadam
  6. X kenal sebab dh lame tak tengok cite korea.

    BalasPadam
  7. anyeonghaseyo..ne iremeun atiqah imnida~~~~~


    heheh mengada sgt kan nk taip korea. miahhaahah tumpang lalu, blogwalking skjap :D

    BalasPadam
  8. ohh minat korea eh.. hahaha. xpenah tgk lg

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kite minat semua mende xD Kiranya neutral la katakan :)

      Padam
  9. arrgghh.. kenape awek melayu suke mamat kpop??

    cemburunye.. maklumlah muke ku tak sejambu itu. (>.<)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha entahlah :p Tanyalah orang yang berkenaan xD

      Padam