Stay connected kay? ^^

30 Julai 2014

KEJAR


Credit to Google

Pejam celik pejam celik, cepatnya masa berlalu. Relax sikit sebab cuti satu minggu.. Tak sedar pula sudah hari Rabu.. banyak lagi tak siap.. TT__TT
prepare untuk exam
buat homework
letak subtitle dalam video
baca novel yang dipinjam
kemas bilik
menyelenggara barang-barang

Dengan bangganya xD Kena kejar ni ^^" Exam naik cuti hari Isnin ni.. Esok my "grandparents" nak mai untuk collaboration, tengok-tengok video untuk collaboration lepas pun saya belum letak subtitle xD Novel saya plan nak bagi balik dekat "grandma" esok masa dia datang rumah.. Bilik sudah macam kandang (kantoi).. lalala ♩ ♪ ♫ ♬ 

13 ulasan:

  1. Hehe banyak nye benda nak kena kejar. Buat elok2 ye. Good luck :)

    BalasPadam
  2. sila berlari dengan tenang, jangan sampai 'mencium bumi'.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sedang jogging speed tahap slow melampau ni xD

      Padam
  3. relaks...buat kerja satu persatu dgn tenang...

    BalasPadam
  4. Aiyo..anak dara mana boleh bilik sepah2..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahahaha (mesti fikir "aiyo..anak dara mana boleh ketawa macam orang gila.." kan? Kan? Kan? :p

      Padam
  5. cepatkan masa berlalu.. kdang2 tak sedar dh hampir separuh tahun.. novel pinjam dgn kemas bilik tu la yg payah skali nk buat. huu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan.. Haha.. novel pinjam tu ok lagi.. bab-bab kemas tuh xD

      Padam
    2. hahaha.. azam nk kemas bilik smpai skrg bilik xkemas2.

      Padam
    3. Haha sampai emak dah membebel.. tu yang masuk bilik, tolak kiri, tolak kanan, tengah-tengah tuh ada lorong pejalan kaki xD

      Padam
  6. Prepare untuk exam dulu..
    Baru pk yg lain tau:)

    BalasPadam