Stay connected kay? ^^

15 Julai 2014

The Little Mermaid

Hai :)

Ni sekadar flashback je.. *err ape kene mengene xD Akceli minggu lepas saye tengok ni kat youtube.. cite The Little Mermaid ni famous.. mesti semua orang tawu, kan? :) Ada banyak version.. ada yang ending dia dia lenyap.. ada yang ending dia jadi manusia pastu kahwin dengan prince.. ada juga version yang dia jadi mermaid balik.. hohoho..

Cite ni pun semua orang tawu.. malas argh nak cite panjang ^^" Ni video yang saya tengok.. kalau nak tengok, tengoklah.. tapi kualiti memang tak berapa bagus dan ada muted part kat tengah.. sebab youtube kan.. nak kena adjust sikit sebab copyright.. *eh jangan ingat saya tengok online je.. baru beli DVD anime original CD tau.. First time beli original disk xD (kantoi)

16 ulasan:

  1. Balasan
    1. boleh laa.. layan laa juga :)

      Padam
  2. haha...walaupun saya laki. Saya tengok gak..dulu citer ni dalam bentuk VHS lagi haa..

    BalasPadam
  3. suka juga layan cerita dongeng2 nih..

    BalasPadam
  4. pape pon mermaid ni cantik sangat !

    BalasPadam
  5. Emmm memang banyak version mermaid.. awk suka cerita kartun ye.

    BalasPadam
  6. kalau boleh nak jd duyung time kecik2 dulu.. ahaha.. imaginasi berkembang teruk sgt

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha samala kita xD saya lagi teruk sampai bergolek kat lantai, xnk jalan sebab duyung xdak kaki xD

      Padam
    2. hahaha.. amboii lg teruk :P

      Padam
  7. selalu tengok kelab disney dulu di tv3. abang naz jadi pengacara..rancangan tu akan siarkan cerita-cerita macam little mermaid ni, tapi versi series nya huhu tak pasti yun sing ada lagi ke tak time tu heee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Takde kwot.. masa kecik jarang layan TV3.. TV9 je..

      Padam