Stay connected kay? ^^

29 Julai 2014

Translator xD

Hai ^^

Pada hari yang mulia ini.. (wahwahwah..) hahaha.. Ada yang perasan tak butang translate dekat sidebar blog ini? Eh, tak perasan? O,O Ok fine TT__TT

Since blog ini sudah ada butang translate, saya sedaya upaya menghalang diri daripada menaip menggunakan singkatan/slang/rojak dan sebagainya.. hehe.. kalau tak mana boleh, butang translate macam tak ada function saja.. Semua jadi tak betul maksudnya xD

Bagus juga.. boleh train diri guna bahasa melayu tinggi.. walaupun tak sangat~ susahnya >///< Di kala ini, teringat kata-kata blogger http://karyaku-paridahishak.blogspot.com/, "bagus, disiplinkan diri.' Berusaha, Yun Sing! Gambateh o(^///^)o

Keinginan letak butang translate ini setelah kejadian tersebut.. Saya sedar kepentingan butang translate ini sekarang TT__TT

10 ulasan:

  1. Lumrah kita manusia cenderung untuk berbuat silap tapi tidak bermakna kita gagal. Apa yang perlu ialah niat untuk memperbetulkan apa yang salah dan belajar daripada kesilapan kita.Selamat berjaya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul.. setuju :) Terima kasih ^^

      Padam
  2. Wow, got translate button now :O

    BalasPadam
    Balasan
    1. But doesn't seems to work :3

      Padam
  3. Gambateh. Hehe.
    Akak pun slalu short form sebab nak cepat.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Eh.., Jepun pula ye harini :P Kan.. type penuh macam.. kadang-kadang pun rasa.. amacam formal sangat? 0,0 haha

      Padam
  4. haha... dh ada usaha nk upgrade blog dan penulisan

    BalasPadam