Stay connected kay? ^^

24 Jun 2014

10 Days Photo Challenge: Day 1



5 facts on photo:

  1. Gambar ini diambil masa event Yasakoi Parade haritu dekat Esplanade.
  2. Masa tu baru buat face art, dengan muka takleh blahnya nak style sikit depan kamera xD
  3. Bergambar depan truk ais-krim yang kite dapat ais-krim free ni.. hehehe...
  4. Waktu tu tengah tergesa-gesa nak balik dahlah kena balik dengan Rapid dah malam gitu dengan kawan kite sorang lagi sempat lagi nak bergambar xD
  5. First hangout dengan kawan gitu.. memorable :')

22 ulasan:

  1. Asal muka macam nakal je tu? xDxDxD

    BalasPadam
  2. Selamat meneruskan cabaran yer... Cute gambarnye :)
    Zumal tag Yun Sing kat sini yer
    http://duniazumal.blogspot.com/2014/06/first-mini-giveaway-topup-by-mrsyatie.html

    BalasPadam
  3. sempat tak sempat yang penting bergambar..heheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yang ni kite setuju.. I loike, I loike :3

      Padam
  4. heee serius nya yun sing :P

    BalasPadam
  5. lepas ni lukis bendera team bola kt muka.. nk tak? haha..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hohoho.. kalau Malaysia masuk bertanding kite lukis.. haha

      Padam
    2. hahaha.. malaysia nk tersenarai dalam fifa mcm xboleh ja

      Padam
    3. Kan.. Just sit and wait for miracle xD

      Padam
  6. wahh...ada lori aiskrim la kt belakang..hehe..msti awk mnta dua eksrem free kan..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak lah.. kite dapat :) Main game :3

      Padam
  7. Balasan
    1. Beberapa hari lagi nak 15 dah :)

      Padam
    2. Owh..kita sebaya la Yun Sing :P

      Padam
    3. Eehhhh..series lah..beza 12 tahun je.. xD

      Padam
    4. Eh.. dah nama pun kategori berbeza apa yang sebayanye :ppp

      Padam
    5. kikikiki.. owh..tak sama ke? :D

      Padam
    6. Tak sama laa :p Kite muda lagi xD

      Padam