Stay connected kay? ^^

09 Jun 2014

Ranking Alexa

Hai..

Sadis betul T_T Tengok balik entri yang didrafkan.. Hmm.. ni la entri yang terkeluar masa periksa haritu.. Malu betul ~_~ Dah agak ranking mesti jatuh teruk T_T Jom usha2 sikit ranking ni.. Baru je selesai baca, publish dan terjah balik semua pengomen sejak awal Mei.. 100++ comments *huh*

Sempat jugak terjah yang tinggal jejak since 6th Mei.. yang tinggal jejak dari 3th to 5th Mei maaf ye.. rekod takde TT_TT So yeah.. Kembali fokus naikkan ranking blog.


Nampak tak kesadisannya dekat situ.. Global rank ok lagi.. Rank in Malaysia kedeboom kedeboom hahaha.. dari 1000++ sampai 4000++..

10 ulasan:

  1. Jangan patah semangat yer Yun Sing... Teruskan perjuangan ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jangan risau.. tak patah lagi :p Thanks ^_^

      Padam
  2. skrg rilex kejap dari blog. pv pun dah turun.. alexa apatah lagi... sedih tengok no tu semakin bertambah.. heheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aww.. so ada chance tak nak capai tahap yang challenge haritu? :p

      Padam
  3. hahaha.. jgn sedih2. usaha bg naik balik.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha tak sedih la.. kecewa sikit je.. tengah usaha :D In the proses xD

      Padam