Stay connected kay? ^^

29 Jun 2014

10 Days Photo Challenge: Day 6



Hahaha.. malas giler nak wat yang ni :3

Step1: Keluarkan semua bende dari dalam bag
Step 2: Susun elok-elok
Step 3: Snap a photo dengan phone
Step 4: Buka WiFi phone dan notification untuk sebulan segala bagai keluaq
Step 5: Cepat-cepat tutup WiFi
Step 6: Cari kabel satu rumah last2 jumpa belakang laptop
Step 7: Connect to laptop and transfer pic
Step 8: Upkan ke blog

Yeay.. penat weyh xD

Beg ni yang kite bawa ke sekolah hari-hari..

Eh Yun Sing pergi sekolah tak bawa buku?

Eh mestilah bawa.. kat beg satu lagi..

Kenapa?

Kalau dok tunggu bas, beg berisi buku berkilo-kilo tu boleh lempaq kat tepi

Hamboi.. tak baik lempaq buku..

Ok.. haha

Bende-bende dalam beg termasuk:
Botol mineral berisi air masak, recorder, botol mineral kosong, payung, kotak pensel, dompet, sudu dan garfu, novel, ubat-ubatan, plaster, safety pin, beg duit syiling+keychain kunci rumah dan getah yang stok tidak terhad pelbagai warna

25 ulasan:

  1. yun sing tak duduk asrama ?

    BalasPadam
  2. kenapa banyak getah dalam beg sekolah o.O lastik cekgu ke..??

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha.. taklah~ Saja kumpul.. buat penanda buku xD

      Padam
  3. Caiyok2 habiskan challenge!
    Bulan puasa xde la air mineral kan :P
    Hehee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe :) Eheheh.. kite tak puasa la :p tapi memang takde pon :3 Selalu lupa nak bawak xD

      Padam
    2. Eh eh...masa ni igt puasa sbb akak tgh puasa..hihi sorry dikk

      Padam
  4. Hahahhahaha banyak gila lah getah! Colourful gitu ha! Haha Yun Sing Yun Sing

    BalasPadam
  5. uii ade jugak challenge gini ye.. hehe

    i singgah sini ye jalan2, thanks ye singgah my blog. keep blogging! :)

    BalasPadam
  6. SALAM RAMADHAN

    http://amal-salleh.blogspot.com/2014/06/giveaway-ramadhan.html

    BalasPadam
  7. itu jer isi dlm beg sekolh..hmm.

    BalasPadam
  8. salam & hai...huishhh banyak barang dalam beg tu ya :)

    BalasPadam
  9. wah macam best je photochallenge ni.. nanti nak buat bila line Internet dah okay :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Buatlah nanti kalau berkesempatan :) Best ni ^^"

      Padam
    2. Hanya yang rajin je boleh buat ni.
      Saya memang malas lah :p

      Padam
    3. Hahaha malas ke? Rajin je komen :D

      Padam
  10. amboi byk nye brg dlm beg. huhu! recorder pon ade eh? huhu

    BalasPadam
  11. yeahhh.. rindu beg skolah. payung wajib ada. hehe.. sbb sayang kulit

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kite bawak tapi tak guna pun payung tu.. payung tu guna untuk menari dengan kawan-kawan dalam kelas xD

      Padam
  12. hahahaa.. macam2 hal la. nk buat tarian payung ka

    BalasPadam
    Balasan
    1. Takde la saje je.. nak usik kawan.. bila dia bersemangat, angkat payung tinggi-tinggi ala-ala fighting camtu xD

      Padam