Stay connected kay? ^^

22 Jun 2014

Segmen I Love Nuffnang by Dunia sebenar Shida

KELIK BANNER UNTUK JOIN =)

Kite sejak ada blog sampai sekarang masih setia dengan Nuffnang je.. :) Banyaklah pengalaman suka dan duka bersama Nuffnang.. *cewah*

Kite memang dari dulu dah bookmark Nuffnang ni.. bila buka je laptop.. mesti buka check-check Nuffnang ni :) Check Nuffnang tak bermakna check earning je tau..

First of all..,

Check apa-apa news.. hehehe.. Ada apa-apa yang kite boleh join ke..

Usha-usha kemajuan/kemunduran blog

Sekali-sekala update survey.. sambil jeling-jeling dekat bintang-bintang tu xD

Lawat blog-blog yang datang ke blog kite.. tanpa meninggalkan jejak xD Kelik iklan je ^^

Baru check earning :)

Usha-usha CPC Campaign.. thanks kepada yang sudi klik ^_^v
Ni CPUV yang kite dapat setakat ini.. thanks Nuffnang <3 lup eu ^^
Huhuhu boleh korek pengalaman kite first time dapat CPUV kat sini :3


Ada jugalah CPUV yang hinggap masa exam month.. huhuhu tengok akibatnya T_T


CPUV yang sedang ongoing.. sadis je.. huhuhu :)


Pernah dapat juga Campaign Blogbuster tapi tak sempat nak hantar video :'/

Setakat ini tak pernah cash out lagi.. event pun tak pernah join lagi.. Kite rancang nak cash out lepas Form 5.. hahaha kalau earning dah cukup la masa tu xD So yeay.. harapnya kite setia dengan Nuffnang la sampai bila-bila ^^

18 ulasan:

  1. style giler segmen ni.. heheh
    all the best..

    BalasPadam
  2. woww..nuffnang..teruskan usaha..saja mai singgah ya ;-)

    BalasPadam
  3. haha ada iola situ ngee..huawei 1 before tido,,nite yun sing :D

    BalasPadam
  4. Sy dulu join Nuffnang mula2 tengok blog red mummy dalam paper..cerita pasal Nuffnang... itu yang join..sampai sekarang sy just maintain aje ..

    BalasPadam

  5. Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking senarai perserta dari Segmen I Love Nuffnang by Dunia Sebenar Shida.. Semoga berjaya, salam ceria dari MyCherita

    BalasPadam
  6. tahniah setia dgn nuffnang...simpan lama sikit baru cash out...banyak tu...

    BalasPadam
  7. Jarang blogging dengan pc..so, tak daptlah nak klik Nuffnang u olzzz.
    Tggu saya pasang streamyx nanti tau..sume saya klik..

    BalasPadam
  8. Mohon setia je Yun Sing! Haha nak curang pun dgn apa. Goodluck dear :)

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah, syukur dapat.. yang saya macam mana lah entah dapat atau tidak ..

    BalasPadam
  10. tahniah.. sambil BW sambil menabung. hehe. dh klik nuff

    BalasPadam
  11. salam. alhamdulillah murah rezeki dengan nuffnang kan :)

    dari segmen yang sama :)
    http://ramaramapendek.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    BalasPadam
  12. Singgah dari segmen sama..
    salam ramadhan..good luck n all the best ^^

    BalasPadam
  13. singgah dari segmen yang sama..
    http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html
    good luck :)

    BalasPadam
  14. Wahhh byk lah jdnya kalo lepas f5 hehee..gudluck dear..thanks jugabsbb join ya :)

    BalasPadam
  15. Assalamualaikum..
    Blogwalking dari segmen yg sama
    Segmen I Love Nuffnang Forever! Cintaku berbling-bling!!
    Seronok tgk earning Nuff berganjak kat cpuv kan..
    Selamat menjalani ibadah puasa
    Salam Ramadhan Al-Mubarak 1435H

    BalasPadam
  16. Singgah dari segmen yang sama :)

    http://www.azhafizah.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    BalasPadam