Stay connected kay? ^^

23 Jun 2014

10 Days Photo Challenge

Hai :)

Rasa macam sunyi semacam pula kan blog ni kadang-kala macam melalut.. Haritu masa blogwalking terjumpa entri ni.. rasa macam.. eh macam best je.. macam best je.. hahahahaha.. teringin nak join tapi malaslah pula.. macam err.. saje-sajelah komen kat situ..

Komennyer berbunyi *cewah* : Waaa... :D Good luck !! >.< Kite nak menyibuk ikut join boleh tak? :3

Macam saje-saje je kan.. tengok-tengok harini check chatbox Kak Boo datang ajak join.. haha akak ni faham-faham je kan kite teringin nak wat something xD

So yeay!! Dengan ini saya merasmikan 10 Days Photo Challenge yang akan berlangsung dekat blog ini ^^ Tadaa~


Akceli nak photo challenge ni pi google je.. berlambak :p kite start esok first day la ye :D Eksited semacam (maklumlah first time kan).. harapnya tak hangat-hangat tahi ayam yer ^^"

20 ulasan:

  1. Nak komen good luck juga boleh ? heheheh goodluck dear .

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aik nak komen good luck pun kena tanye ke? xD

      Padam
  2. gud luck ya...prnah jgk tp yg 30-days,ssh nk maintain...hehe..yg ni ok kot..

    BalasPadam
  3. hahaha.. nk tgk reactions muka tu

    BalasPadam
  4. wahhh... tak sabar tunggu yun mulakan cabaran. thanks join sma tau :D

    BalasPadam
  5. macam best pulak cabaran ni.. heee

    BalasPadam
  6. Salam, feel free to join my contest. Boleh ajak kawan2 blogger yang lain juga. Thanks ya

    http://masyghulonline.blogspot.com/2014/06/giveaway-contest-masyghulonline-pelikat.html

    -admin-

    BalasPadam
  7. sampai sepuluh hari tu best

    BalasPadam
  8. Macam menarik! Good luck dear...

    BalasPadam
  9. Oooo...berphoto sakan jelah ni...ahakss. Macam best je..macam best je.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang best pun.. memang best pun.. :)

      Padam
  10. tak sabar nk tgk semua gambar2.. hehe

    BalasPadam