Stay connected kay? ^^

18 Jun 2014

Kpop Giveaway by Syaniz

KELIK BANNER KALAU NAK JOIN :D

Kite minat:-
~ Miss A ~
~ Exo ~
~ 2NE1 ~

Ultimate Bias tu takde kwot.. Kite tak minat gile2 sangat so tak nak kata bias la kan..
Ok.. ok jangan marah xD
Miss A kite suka Suzy..
Exo Chan Yeol best :D
2NE1 kite minat Park Bom :p

15 ulasan:

  1. Good Luck Yun Sing . Hehehe nama Yun Sing sama macam nama kawan tadika Nik dulu . Hehehe oooo minat chanyeol ye ? Ni mesti tengok roomates ni . Hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hohoho apa nama kawan awak tu? Yun Sing gak ke? Hohoho :p Hahahahaha *eh ehem ehem..* Kantoi~ Kite dah tengok sampai episod 6 ^^

      Padam
  2. amboi.. ada segmen Kpop.. hehe. gudluck

    BalasPadam
  3. Hahaha rasa macam nak join tapi masalahnya kita tak berapa extreme sangat dengan Kpop... jadi kita jadi pemerhati jelah..

    BalasPadam
  4. selamat bersegmen moga menang..

    BalasPadam
  5. akak x kenal banyak kumpulan kpop ni..tahu big bang ja huhu

    BalasPadam
  6. Thanks join. Chanyeol ? Haritu sy mimpi chanyeol. Dia baik gila gila dalam mimpi tu. Siap selca lagi. Kekeke xD

    Apapun, Good Luck!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waa.. muncul dalam mimpi eh :p Dia memang baik ^_^ Cube tengok Roommate ^_^

      Padam
  7. uwaaa suka chanyeol jugak tapi top bias yus kyungsoo :D
    chanyeol ni kira my bias wrecker haha :D plus dia sangat positif. happy virus <3

    BalasPadam
    Balasan
    1. I know right :) Dia tu awesome ^^

      Padam