Stay connected kay? ^^

15 Jun 2014

Cuti sekolah tamat

Hai :)

Hoyeyyy!! Cuti dua minggu.. pejam celik pejam celik sudahpun berlalu :/ So seperti biasa, budak pemalas ini dengan homework dah ko.. hehehe..

Pelajar biasa: Homework belum siap T_T
Pelajar luar biasa: Homework dah siap ! :D
Saya: Owh.. homework..! Tak sentuh lagi.. Ada apa ye?

Hahaha.. entri ini scheduled sebab esok saya plan nak start buat homework pagi-pagi sampai siap xD Then nak continue kemas bilik (err..) So mungkin tak sempat on apa-apa dah.. Tapi drama Tuan Rumah Pembantu Rumah pukul 6 tu mesti tengok la.. hehehe

Gambateh Yun Sing! Lusa kite mula belajar dekat sekolah dah ^_^ Macam pelik kejap.. hohohoo~

19 ulasan:

  1. Selamat membuat homework yer :))

    BalasPadam
  2. HEHE . Adik-adik akak pun banyak keje sekolah tak buat lagi . Jangan lupa siapkan , nanti cikgu marah . HIHI >_<

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat membuat kerja juga :p

      Padam
  3. SIAPKAN CEPAT SEBELOM CIKGU MENGAMUK :D

    BalasPadam
  4. nikmatilah zaman persekolahn dgn seronoknya YS

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kite memang enjoy zaman sekolah ni :) Thanks ^^

      Padam
  5. Saya biasa pagi sekolah baru buat:3

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya biasanya satu subjek sebelum subjek cikgu tu baru buat xD

      Padam
  6. selamat kembali ke sekolah... hihihi

    BalasPadam
  7. Huhu..zaman persekolahan kita sudah berlalu..memang rindu sangat2.. Ni nak nyanyi lagu " Andai dapat ku putar dunia.." AXLS... anyway, enjoy yr day..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha nak search ar lagu ni :p

      Padam
  8. macam mana hari pertama skolah kelmarin heee

    BalasPadam
  9. Blaja rajin2.
    Kalau malas, akak babab ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes, ma'am ! *tabik* hehehee~

      Padam
  10. haha.. 2 minggu sat je. dh baca novel tu. penuh dgn korean la.. hehe.drama xlayan sbb tgk drama kt tv3 tu. kerana terpaksa aku relakan :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha kite baca novel :3 korean tu tengok online- Roomate :3 Kite tengok Tuan Rumah Pembantu Rumah kat TV3 ^^

      Padam