Stay connected kay? ^^

25 Oktober 2014

Baju preloved

Kebelakangan ini kerap kali dekat instagram dok cari kedai online preloved.. Ha! Kan dah kena.. Dulu selalu je fikir, kenapa ye orang suka beli baju.. Tak kena tak tau.. hihi.. tapi taste kita yang suka shop baju ni semua berbezalah I can bet you :p Baju yang orang jarang ada dan jarang orang nak beli yang tulah Yun Sing interested. Nampak tak perbezaan taste yang begitu ketara? Hehe..

Dah order pun sweater satu (kekeke nampak tak.. kan dah kata dekat Malaysia yang boleh tahan panasnya ni siapa nak pakai sweater kan)..

Psst.. siapa yang suka beli baju? Hehehe.. Soalan takleh blah.. Jom ke sini.. banyak ooh baju yang dijual..

Alamak.. nak yang ini :3

Textured cotton-blend jacket
Smart je jacket ni.. (hehe dah mula dah tu)..

Dah semua outfit dekat kedai tu smart-smart.. Harganya pun boleh tahan smartnya =,=

Fitness & Running - Slimming effect leggings
Guess berapa? Hehehe.. RM100++ Caye tak? :3

Hohoho.. dua tulah yang Yun Sing berkenan haha.. boleh pandang je.. sebab tu cari preloved dekat insta.. dapat harga best punya :3 Apapun.. jom jengjalan dekat kedai ni.. cuci mata.. beli sekali pun boleh haha.. nak belanja Yun Sing pun boleh :p (gurau je) Jom? KLIK SINI UNTUK KE KEDAINYA

15 ulasan:

  1. IM pun rajin cuci mata instagram barang preloved. Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Syok kan hahaha murah plak tuh :3

      Padam
    2. Betul betul. Nanti sharelah instagram preloved yg Yun Sing minat boleh IM tumpang IM cuci mata sekali. Hehehe

      Padam
    3. Alaa.. apa susah :) Pergi search tu taip 'preloved' berlambak akan keluar :3

      Padam
  2. Balasan
    1. Cardigan banyak tu.. dekat online shop tu hehehe.. tak pun usha instagram barang preloved :p

      Padam
  3. amboi, mahalnye.... hahahhah :D

    BalasPadam
  4. macam tu ye? byj baju yg berkenan tp mahal la plak... bleh usha preloved la pas ni :)

    BalasPadam
  5. pakai sweater di musim panas? hehe.
    done klik XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha.. hujung tahun nak pergi Genting boleh buat stok :p

      Padam
    2. Hahaha.. pergi trip sekolah :3

      Padam
  6. semua mcm xmuat je dgn kak nina. hahaha

    BalasPadam
  7. sy pun suka cek2 insta pegi window shopping online..hehehe...

    BalasPadam