Stay connected kay? ^^

18 Oktober 2014

Craft

Barang yang ditempah daripada Yaya Craftshoppe sudah sampai ! :D

Felt and fiber

Aik? Ada lagi?

Excited *_*



Ini sebenarnya bahan-bahan untuk buat keychain blogger.. hehee..

Psst.. itu hadiah yang akan dihantar kepada pemenang GA Sept. KM (Penganjur: Akak KM , pemenang: aimanliyanasamat.blogspot.com) [Sponser dua orang, seorang sahaja yang tuntut] :3

Haha.. tau lambat =,= Dah nama budak PT3 kan.. hehee..

17 ulasan:

  1. wah banyaknya..kreatif tu..teringin nak belajar buat felt craft ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehee.. belajar la.. best tau jahit-jahit ^^

      Padam
  2. Balasan
    1. Haha.. Ingat nak bagi top commentar hujung tahun ini :D

      Padam
  3. wah..pandai jugak buat felt craft ye..

    BalasPadam
  4. Akak pun sponsor untuk KM.
    Tapi pemenang x tuntut hadiah.
    Tarikh tuntut pun dah terlepas.

    BalasPadam
  5. Yun buat lah tu ye?
    Senang tak?
    Akak mane reti :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ok ja.. macam jahit baju hehee

      Padam
  6. Wah terer nya yun sing buat :)
    Eh yang tak tuntut tu bagi saya lah yun sing. Hehe.

    BalasPadam
  7. cute keychain blooger tu kalau lah sis JM dpt satu kan best hihhi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nanti ingat nak bagi dekat top commentar hujung tahun ni ^^

      Padam
  8. waahh, pandaiinyaa :3 T_T akak buat asal tak lawo camni. haah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Eh taklah.. ni dah try and error banyak kali baru jadi :)

      Padam