Stay connected kay? ^^

24 Oktober 2014

Sudah Manyak Nyanyuk Lo xD

Tajuk entri takleh blah HAHAHA.. Sebenarnya Yun Sing tengah mood nak join segmen dan GA banyak-banyak ni. Al-maklumlah kelmarin sudah habis blogwalking semua senarai peserta GA dan segmen yang dijoin (buat muka bangga sat haha) Tengah nak join segmen ini tetiba masa nak komen link ternampak..


Ternganga weyh. Lubang dah cukup bagi tiga ekor lalat sekaligus masuk. Nama Yun Sing dalam top commentor? xD No. 2 pula tu? Dah komen 26? Kenapa tak ingat pun pernah masuk blog tu? Hahaha seperti apa yang akak Budak cakap, kelebihan Yun Sing merupakan mengomen blog sesiapa tanpa disedari. Hahaha. Tergelak hoho..

12 ulasan:

  1. blog sy je awk jrg masuk ekekeke

    BalasPadam
    Balasan
    1. Esok ye Yun Sing pergi ketuk pintu ^^

      Padam
  2. Hahaha teruskan usaha anda :DD

    BalasPadam
  3. Meh2 singgah teratak saya yer

    BalasPadam
    Balasan
    1. On the way.. tengah tunggu bas mai ni :p

      Padam
  4. Selalu nampak nama awak dekat blog orang lain :)

    BalasPadam
  5. haha. yun sing femes amos :)
    sampai komen sendiri pun tak disedari. haha. lawak la yun sing XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih sedarkan Yun Sing tentang wabak penyakit sendiri :p

      Padam
  6. Tahniah, yun.
    Keep up the good work :)

    BalasPadam