Stay connected kay? ^^

27 Oktober 2014

October 10 Days Challenge : Day 3 - 10 Favourite Youtube Channels


1. DanKhooProductions
Sun Ru obsess dengan channel ni.. jadi dok promote semua hahaha tengoklah apa lagi xp
2. JianHao Tan
Yang ini pun Sun Ru dok obsess =,=
3. Rfm767 vs Zombies
Sebagai ex-Plant VS Zombie game addict kenalah tau youtube channel ni :p
4. Kallyn O'Brien
Banyak flute cover yang best :'D
5. AmanWan
Banyak vlog dekat situ :D Kenal beliau sebab beliau pelukis untuk nomik kerjasamanya dengan novelis remaja terkenal, Ain Maisarah hehehe.. (dulu minat sangat novel remaja ni dok borong)
6. TreePotatoes
Ini juga sebab penangan Sun Ru =,=
7. pianoREADER
Entah.. tak reti main, pandang pun seronok hahaha
8. PDVideoSheetMusic
Tengok macam best je, boleh curi score dari situ eheheh..
9. Shila Bar
Yuhuu.. Siapa tak kenal Shila Amzah? Hehe..
10. shazreen fazlynda
Ini antara youtuber yang Yun Sing minat.. haha..

Nampak tak persamaan Yun Sing dengan Sun Ru yang suka tengok vlog/video youtuber? Haha.. Kalau perhati betul-betul kami berdua minat yang kategori berbeza sikit.. nampak tak? Tak? Eh.. takpelah.. Sebab itu aktiviti saling mempengaruhi itu adalah perlu :p Akhirnya lahirlah rasa ingin buat Youtube channel sendiri dan jadi youtuber.. Yeay!

Jom subscribe? Tengok sekali video pun takpe.. jangan risau.. rasanya tak bosanlah kwot :D

10 ulasan:

  1. Menarik... Moga dapat jadi youtuber yang terkenal...

    BalasPadam
  2. Mostly IM tak pernah jelajah lg channel2 tu sebab suka buka secara random ja.
    Hehe

    BalasPadam
  3. Moga cita-cita Yun menjadi youtuber yang terkenal terkabul ya.
    All the best tau.

    BalasPadam
  4. Salam...ada masa free, join la GA ni ya :)
    http://kylifa.blogspot.com/2014/11/giveaway-super-duper-awesome-by-jaja.html

    BalasPadam
  5. Ya Allah kak Nad cuma tau youtuber terakhir tu je hahaha

    BalasPadam
  6. Woww..lyn utuber u la sat :D

    BalasPadam
  7. dan khoo tu mmg kelakar kann? hehe

    BalasPadam