Stay connected kay? ^^

19 Oktober 2014

Lepak-lepak selepas PT3

Lepas PT3 memang busy habis.. 2 malam settle dengan blog, lepas tu bertolak ke KL Jumaat petang, balik Sabtu malam. Hari ini balik saja, esok pergi outing (Ahad) Nampak tak budak-budak lepasan PT3 sibuk dengan benda apa? xD

Pertama sekali, dapat juga naik basikal !! Sedih betul bila dapat tahu diri ini tak boleh naik basikal 2 roda. Akhirnya mengalah dan ambil 3 roda T_T Orang yang mula-mula belajar naik basikal biasanya takleh sebab takut jatuh, pastu goyang. Tapi saya tak takut pun.. tak goyang pun basikal tu. Masalahnya.. SENGET xD Sedih gila :'(

Akhirnya berbasikal sekitar Penang dengan basikal 3 roda :3

Permandangan dari Chew Jetty ^^

Lepas tu, naik Rapid ke 1st Avenue.. MOVIE ANNABELLE 0,0 Nanti review ye :p Isnin pula dok pergi survey T-shirt printing dengan Sun Ru.. yes, dua remaja 15 tahun naik Rapid pergi Jelutong cari kedainya dengan bantuan GPS.. sesat pula tu xD Padan muka.. akhirnya settle dan blah cepat-cepat, tak sanggup nak tengok tempat tu dah :3

Sesat-sesat sempat lagi selfie xD

19 ulasan:

  1. yeayyy. dah habissss PT3! heheeh

    BalasPadam
  2. Bestnya view kat jeti..chew punya :))

    BalasPadam
  3. heheh,..belatih hari2 nanti pandai la nasik basikal roda 2..hehhe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Basikal dan tempat untuk berbasikal yillek :3

      Padam
  4. wah, happy lah tu PT3 dah habes... yun sing tengok annabelle? ei, takut akak nak tengok. ngeri..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ok je movie ni.. ending dia sedih :'(

      Padam
  5. Yun sing..please email alamat kerana sis JM mau hantar ole2 kerana menjadi TOp Commentar tuk bulan September

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aww.. sorry sebab tungu lama.. sekarang ye hantar ^^"

      Padam
  6. loh...kesian...x pandai naik basikal roda 2 ke..ahahaha
    cute je selfie...kalau sis JM yg selfie mmg ke laut lah rupanya ahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha kesian kan :( Memang dekat jeti pun.., ke laut lah :p Hehee

      Padam
  7. oo...tgok cite annabelle yer..xbest kan? gimik jer lbih..huhu

    BalasPadam
  8. seronok dh selesai pt3 ya...

    BalasPadam
  9. yaaaabedabedu.. boleh jalan sakan. oooit lenguh oi jalan kat street art. akak ritu cycling ke padang kota sewa basikal. sampai sakit montot dok seat basikal keras gila T.T tak ada cover.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha ok je sebab kawan-kawan taknak cycle lama.. bagi burn je duit RM15 tu ^^"

      Padam
  10. yun sing, main basikal dalam rumah lah kasi praktis :)
    dah lega lah sekarang pt3 dah habis. hehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Takde basikal la.. kat rumah tengah praktis keyboard ni~

      Padam