Stay connected kay? ^^

10 Oktober 2014

Day 4 - A song you would sing to your crush

10 day music challenge

Crush yillek.. entahlah..


Yang ini kwot xD


Yang ini true story masa darjah 5 ekeke.. orang dok sibuk crush-crush bercrush, masa tu tak paham apa lagi.. pun nak ada crush gak.. dapat dah target py stalk dia ekeke.. sekarang rasa macam bodoh pula =,= Lagu ni selalu dengar masa tu.. *emo jap* hehehe..

P/S: Maaf banyak lagu mandarin kebelakangan ini ekeke.. boleh tengok maksud lagu ini dekat SINI

8 ulasan:

  1. Zaman budak2 mudah terikut2 kan?...

    BalasPadam
  2. Awalnya ada crush. Hehe :)
    Samalah xde crush

    BalasPadam
  3. bhahaha amboi advance.. darjah lima ada crush dah ^^ akak x mengenal erti crush lagi tau time tu.. budak hingusan lagi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Masuk sekolah menengah dah takde :3

      Padam