Stay connected kay? ^^

23 Oktober 2014

Bloop - Germ blaster (Anti-Bacterial Hand Gel)

Cuti Deepavali hari tu pergi lepak shopping mall dengan my aunt.. Beli seluar dekat GAMA, masa nak bayar tu nampak benda ni dekat kaunter. Pernah terbaca review Kak Nad so macam nak try la kan.. Rembat satu hehee..

Serious comel .__. Ada banyak warna.. Ni warna kuning~

RM5 sebotol :3

Balik-balik terus nak try..

Serious texture dia berair, lembut dan selesa. Letak sikit dekat tapak tangan, gosok dan tepuk-tepuk sikit dia akan kering dengan cepat.

Lepas tu tak pula melekit bagai. Sebaliknya, lepas apply, kulit tangan jadi lembut gitu..

Satu lagi.. WANGIIII :3

Stay healthy with this product (cewah)

Tak perlu risau lagi kalau nak keluar rumah ty kena bacteria infection haha

Dah botol dia comel sangat, letak dalam kocek pun boleh ^^

Jom ke http://bloop-bloop.com/product/88/bloop-Germ-Blaster.html

9 ulasan:

  1. sy pnh ad gak benda alah ni tp brand lain la..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Banyak orang guna.. Yun Sing je outdated, baru nak try ^^

      Padam
  2. waaah kena hafal ni botol dia macam mana. nanty kalau jumpe boleh lah rembat jugakk

    BalasPadam
  3. wah review product. siap kasi link nad yang mana satu. yup nad pun suka me-review and le me selalu jugak baca XD
    nanti kalau jumpa nak beli jugak

    BalasPadam
  4. Sekarang ni, ramai ke orang Malaysia pakai hand sanitizer macam ni?

    BalasPadam
    Balasan
    1. entahlah.. :3 Ni pun baru je guna ^^"

      Padam
  5. Hand sanitizer.
    Bagus amalkan guna ni.

    BalasPadam
  6. review ni.. haha. ohh pi gama ka

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya.. selalu pergi kalau pergi area tu GAMA mesti ada..

      Padam