Stay connected kay? ^^

02 Ogos 2014

Bila "Grandson" dan "Grandparents" bertemu..

Hai..

Nak jadikan cerita, kita ada satu minggu cuti.. Jadi, dengan selambanya my "grandparents" datang "beraya" dekat rumah saya =,=" (Actually kami buat video).. Saya pun jadi excited sebab semua orang di sekeliling saya selfie guna phone orang lain.. Saya pun.. heh heh heh.. faham-faham la :P

Oleh itu, hari ini dapatlah curi gambar dekat facebook.. layan gambar saja hari ini.. hohoho~ Semua gambar muka saya ada =,=" Hahaha

Gambar pertama: Yun Sing selfie tanpa menyedari pemilik telefon ada dekat belakang xD

 Gambar kedua: Semestinya pemilik telefon memunculkan diri xD

Gambar ketiga: Akhirnya mengundang manusia-manusia lain yang ingin ber wefie xD

Gambar keempat: Berwefie semestinya mesti lebih daripada satu gambar xD

Seperti selalu.. bila Yun Sing berselfie =,="

Erk.. bila masa ada gambar ini? Ishwari.. awak edit ke? Tiap kali selfie guna hp sendiri semuanya tak cantik xD (erk.. macam ada maksud tersirat..)~~~

18 ulasan:

  1. Wiwiwi Yun Sing memang cantik! Ekeke

    BalasPadam
  2. Wahh..bru akak nampk muka adik..comelnyer...

    BalasPadam
  3. hahah awak comel lah yun sing =)

    BalasPadam
  4. Yun Sing memang comel.
    Umo Yun brape?

    BalasPadam
  5. gambar yg first tu cute je ^^ hihi

    BalasPadam
  6. Comel la yun sing gambar last sekali tu. hehe

    BalasPadam
  7. fuhh fuhhh comel lote.. hihi

    BalasPadam
  8. amboi..selfie sakan ye yun sing..

    BalasPadam
  9. CANTIK N COMEL ANAK DARA SUNTI NI....

    BalasPadam
  10. yeayyy.. comelnya tuan blog ni.. ahaha. guna 360 la tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Entahlah.. lighting bagus kwot xD

      Padam
    2. hahha.. ok la xpayah susah2 edit.

      Padam
    3. Kan ke teredit memang tak tau lah x3

      Padam