Stay connected kay? ^^

21 Ogos 2014

Once a Blogger.....


Ye, tawu.. BERSELERAK.. Buat apa? Apa lagi.. PBS Kemahiran Hidup Ekonomi Rumah Tangga.. Hehee.. jahit-jahit memang best.. tapi bila kena siapkan kerja sampai pagi sekali memang tak berapa nak best.. Saja cari pasal.. orang lain buat 3 love, susun-susun.. saya buat banyak-banyak baru kata kerja tak siap la ni la tu la.. blablabla.. Cikgu tak bagi guna felt la.. blablablablabla.. haha..


Akhirnya.. pada pukul 2 pagi, 21 Ogos 2014, semuanya berjaya disiapkan.. cuma tinggal nak jahit atas kain je.. Buat tampal hias.. ^^ B tuh macam logo blogger tak? Hehee.. sikit-sikit ler.. :3

11 ulasan:

  1. Cantik dan kreatif...pandai dik Yun Sing buat...

    BalasPadam
  2. Cantik dan kreatif...pandai dik Yun Sing buat...

    BalasPadam
  3. Ada bakat ada bakat...bravo sis.. Semuga mencipta lagi banyak kreativiti dan mana tau dari situ boleh menjana sesuatu..kan kan kan...

    Komen No 24
    http://jomsantaisekejap.blogspot.com/2014/08/jom-blogcomments-4.html

    BalasPadam
  4. wow nice.... aiks ada PBS lagi ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada.. PBS tak stop :( Lepas PT3 kena berPBS lagi ^^"

      Padam
  5. Hehe ada la rupa blogger :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Blogger je yang faham sebab terlalu "artistik" *muntah* haha banyak orang yang tanya ape tu T_T

      Padam
  6. Balasan
    1. On the way, kak.. nak siap dah ni xD

      Padam
  7. ok gak kalau buat baju blogger.. hahaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nice idea ^^ lepas PT3 kalau rajin boleh buat kwot xD

      Padam