Stay connected kay? ^^

09 Ogos 2014

When I Have No Idea xD


26 ulasan:

  1. hahaahaah..boleh jadi karikator komikk...

    BalasPadam
  2. haha, kena lompat keluar :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nasib baik ada yang faham maksudnya *lega* thanks ^^

      Padam
  3. salam kenal..jemput join segmen nostalgia aidilfitri.. http://whiteroses2013.blogspot.com/2014/08/segmen-nostalgia-aidilfitri-2014-by_8.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bookmark dulu.. nanti kalau sempat saya join ye :)

      Padam
  4. xjelas maksudnya klik2 saja..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhu.. thanks komen.. akan cuba perbaiki ^^

      Padam
  5. Ada jugak idea ti.
    Kalau akk..sah sah orang lidi je.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha.. orang lidi senang sikit ^^

      Padam
    2. Haha.. tak.. takde masa nak buat lagi.. tengoklah kalau rajin harapnya idea datang kwot masa tuh ^^

      Padam
  6. hahaha.. gimme 5 ! sama la kita

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha.. boleh buat komik YS

      Padam
    2. Haha kawan sorang kat sekolah ni sibuk mengesa suruh buat comic blog =,="

      Padam
  7. amboi, jangan la macam tu sekali. hehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha tak pun angkat kotak letak kat tepi xD

      Padam
  8. Omg comel lah yun sing oiii

    BalasPadam
  9. Balasan
    1. Ya.. memang pun ^^ "When I Have No Idea" tu tajuk je ^^

      Padam