Stay connected kay? ^^

04 Ogos 2014

Thank God It's Monday

Hay and good morning people ^^ dan dengan rasminya saya akan mula ke sekolah pada hari ini. Sekali lagi Yun Sing terpaksa berpijak pada bumi nyata.. terasa cuti satu minggu seakan-akan tiga hari.. 0_0

To add an insult to an injury (acecececece) esok kelas tambahan Science.. hahaha takpe.. go Yun Sing go.. sekali sekala kena pijak tanah ini.. result Science kena ambil juga.. pasrah betul bunyinya kan xD

Mesti pengetua orang yang paling gembira datang semula ke sekolah (seperti biasalah).. bila pengetua berucap ayat pertama semestinya, thank God it's Monday..

15 ulasan:

  1. hahahaha cool gile pengetua!

    BalasPadam
  2. Hujung bulan nanti ada cuti lagi. Hehe... Zumal tag Yun Sing kat sini http://duniazumal.blogspot.com/2014/08/fantastic-giveaway-by-fr.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yeay. Hari Kemerdekaan huh.. :)

      Padam
  3. selamat kembali ke sekolah yun sing... :D jemput join giveaway saya ye...

    http://jindrisska.blogspot.de/2014/08/harry-potter-postcards-giveaway-from-me.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bookmark dulu.. nanti kalau sempat saya join ye :)

      Padam
  4. Balasan
    1. Tak suka.. tapi suka-sukakan..

      Padam
  5. Selamat berjuang ye Yun Sing... sy start kerja esok sebab hari ni mood malas sangat2 melanda..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha.. saya faham.. especially yang dah cuti panjang tuh memang malas argh..

      Padam
  6. Tapi kalau kerja ramai tak suka Monday.

    BalasPadam