Stay connected kay? ^^

28 Ogos 2014

Terlepas..

Alamak alamak! Terlepas!! *bunyi kereta api* haha.. bukan terlepas kereta api laa xD Bukan kapal terbang juga.. bukan terlepas peluang nak pergi kem ke apa juga.. haha.. cube teka.. Ye, betul! Terlepas 3 episode drama Rindu Awak 200%.. Sob sob.. Haha.. buat teruk..


Selasa tertidur, bangun tepat-tepat 8 malam.. err.. hehee.. kelmarin keluar.. hari ini tak tengok sebab nak tonton online dulu.. Isnin jom saksikan last episode :D

Le conversation between my friend and I:-

blablabla
Me: Tau takpe..
I : Ha?
Me : Did you hear what I said?
I: No. What did you say?
Me: Fly away dy..
I: Err.. Yun Sing! Tell la.. I feel so bad..
Me: Huhu.. Ishwari.. I miss 3 episodes..
I: Ha? What is that?
Me: Drama..
I: Ha.. you with your drama.. Study, Yun Sing! PT3 45 days..
Me: Ya.. I have to watch drama..

This is how it goes:-

a) Kalau ikuti drama pukul 7 malam ni

Balik dari sekolah --> Cepat-cepat mandi, taknak terlepas satu episod pun --> Tonton drama --> Iklan --> Tidur --> Tonton drama --> Iklan --> Tidur --> Tonton drama --> iklan --> Tidur --> Tonton drama --> Buka blog kejap --> Buat homework --> Tidur

b) Kalau tak, macam mana pula?

Balik dari sekolah --> Relax --> Baring kejap --> Tertidur --> Bangun --> Pukul 10 malam --> ^@!(#@!#*)!&^!!

Mana satu lagi benefit? xD

28 ulasan:

  1. PT3.... sama dengan adik beta ! huakkhuakkk....
    (fikir kenapa orang gila dengan rindu awak 200%) whyyyyyyyyy??

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha.. takdelah sampai tahap gila tu kak, saja tengok je hihi..

      Padam
  2. siap sedia jadual lagi tu, hikk...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hikhik tu bukan jadual :) Experience je haha

      Padam
  3. Balasan
    1. haha takdelah addict.. takde masa nak addict sangat.. masa kecik tu yang betul-betul addict ni ^^"

      Padam
  4. hehehe...Sally pulak kena tgk on behalf..hihihi...nak kena cerita dekat ibu :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Owh hahah.. best kan tonton dan cite haha

      Padam
  5. Sabar dik Yun Sing....tpi jgn terlepas pula hari isnin...hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rasanya nak let it go la.. lepas PT3 tonton jelah 4 episod akhir online, tak sempat kwot :3

      Padam
  6. Layan drama melayu ke? Dah lama x nengok..haha...

    Jom jemput join GA merdeka akak...hihi..

    BalasPadam
  7. hahahah layan ek drama ni? ibu dan adik lelaki peminat setia cerita nih. ish2.. haha

    BalasPadam
  8. Hahaha silalah layari Tonton :D

    BalasPadam
  9. Haha, kelakar jeee. Gemar ehh tengok cerita tuuu....

    BalasPadam
  10. hee tengok online je kot nanti ..nak catch up hehe

    BalasPadam
  11. Haha. Yun sing PT3 lagi 45 hari. Takpe la rindu awak 200% habis isnin ni. Lepas tu takyah tgk drama dah. Hehe

    BalasPadam
  12. hahhahaa.. drama lg penting kan. dok ofis pun layan drama ni. memang demam betul dgn abg pilot kacukan dutch tu. tak apa harini last ! :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bhuahahaha you said so xD LOL horhor Kak Nina tengok drama kat ofis :p kankankan...

      Padam