Stay connected kay? ^^

08 Ogos 2014

PT3 Trail yang jadi legend

Hai :)

Tak habis-habis Yun Sing story-mory pasal exam.. hehee.. Sebenarnya ni first time saya huhahuha pasal result exam.. Inilah kenyataan yang telah dinyatakan sebelum ini.. huhuhu.. PT3 Trail 5 subjek kali ini.. Bahasa Melayu, English, Mathematics, Science dan Kemahiran Hidup Bersepadu (Pilihan 2: Ekonomi Rumah Tangga)

Sebelum start exam memang confident semacam entah pape.. walaupun study last minute.. giler punya last minute TT__TT lepas exam jangkakan akan fail Science dengan Kemahiran Hidup.. yang lain tu ok kwot.. Dan kenyataannya.....

Dapat C untuk KH.. (nasib baik pass..)

Legend yang nak disampaikan:-

- First time dapat "A" untuk English T__T happy sangat sampai terkeluar ayat "Kalau mati boleh mati dengan aman.." Then macam.. err.. kenapa saya cakap macam tu? Touch wood.. panjang umur xD

- First time dapat "D" untuk Science.. Kira nasib baik tak fail la..

PT3 Ujian Bertulis official bulan Oktober nanti.. FIGHTING! :D

16 ulasan:

  1. dayah x fhm lgsung tntg sistem pt3 ni..huhu lg sadis T_T

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhu.. nanti saya jelaskan ^^

      Padam
  2. good luck sun ying! keep it up! :D

    BalasPadam
  3. Teruskan usaha moga result makin cemerlang ^_^

    BalasPadam
  4. wah cepat ya sekolah yun sing wat trial pt3..sekolah akak ganti ni start next week..sekolah adik akak pun trial diorang next week juga :) tak pe..tingkatkan lagi usaha..masih ada masa ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sekolah saya memang selalu cepat.. pengetua eksited xD Thanks :)

      Padam
  5. Dulu tiap hari telan Nescafe sebab nak stay up wat revision.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya takyah Nescafe.. baca-baca ngantok, tidur setengah jam.. set alarm.. tak perlu takut setengah jam takleh bangun sebab 5 minit ja pun dah terkejut terjaga hikhik..

      Padam
  6. fullamak.. sejarah tercipta la. hahaa.. awat result jd mcm tu YS?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sebab kalau tak dapat A untuk English kena pergi tuition so belajar bersungguh-sungguh.. Science entahlah.. tak berapa faham soalan.. study tak cukup kot.. kena cari bahan kat internet ni..

      Padam
    2. mcm tu ye.. so malas nk pi tuition la ni. okay la. boleh study lg. kalau SPM habis la

      Padam
    3. Hahaha betul betul betul.. T_T

      Padam
  7. okay la tu YS. memang lejen r dpt A utk subjek english. good luck utk seterusnya. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan.. Hepi giler.. macam tolonglah jangan ada apa-apa perubahan.. dapat cukup-cukup makan je.. hehe.. Thanks ^^

      Padam
  8. Fighting wak chaiyuk do ur best n pls maintain yg english and perbaiki yg lain woot woot

    BalasPadam